Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

aukro

nakupujete někdo michaelovi věci přes aukro?? já jo a musím říct že když jsem si tam před měsícem kupovala tričko bylo tam toho tolik!! a ted!! je tam velký kulový i trička mají jen v pár velikostech!§ ale alespon vidím že o něj mají lidi velký zájem!! *15* *14* *14*
  • lask1

Michael

Videli ste toto?
    Ako sa na neho vrhla faninka 7:05.
    *1* *14*

http://www.youtube.com/watch?v=5woTaS2JOCw&feature=related
    • tea301

Re: Michael

no to jo!! ale odešla dobrovolně!! já bych se tam s něma mlátila a nepustila bych se michaela!! *15* *14*
      • lask1

Re: Re: Michael

Urobila by si medzinárodný škandál na odovzdávaní cien. *1*
  • anet.k

pa

pa kuře. do půlnoci už to tu nevydržím. dobrou noc a sladký sníky O MAJKÍM *14* *14*
    • zanesskaaaa

Re: pa

Pa *3*
  • polinka

............

Ahoj. dneska se mi stala taková divná věc... jsem viděla v tv Michaela (stranger in moscow), tak jsem si rychle běžela pro brejle a šílela jsem u toho páč jsem měla radost *15* a máma na mě co je a já že je Michael v televizi a ona na to: jak můžeš tak milovat někoho, kdo je mrtvej? a já na to co to jako má bejt za blbou otázku a ona, že prej to prostě nechápe..........
    • thesimsa

Re: ............

lidi co mě znaj to taky nechápou ... *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: ............

napodobne *15*
      • baluska1

Re: Re: ............

Njn a oni neznají ústu k mrtwím..mno co oni když se jim líbí starý filmy..tak jim taky neříkáme: Jak se můžete kaoukat a mít rády někoho kdo je mrtwý...blbost..jako a newí co e tho láska ke Králi POPU..
    • zanesskaaaa

Re: ............

A já co z tebe nevyleze zajímavýho *15*
  • hannah54miley59

heeeeeej

hej lidi kterej dement vymyslel tu dementi reklamu na ty kraviny zakrývá mě to tu nedalo by se to nějak smazat!?
  • miss.inuyasha

Mikuláš

Ahojte lidičky, jak pak se máte? jak ste se vyspali? co ste dostali na mikuláše?

P.S kromě toho vám přeji krásnyho mikuláše
  • Ahoooooooooooj

Šicííí jakpak je?? A co Majkííí???Něco new?? *15* *15* U mě doma furt při starým akorát sem si vylepila další plakáty Majkího a tata mi od jeho kámoše půjčil kazetu Dangerous.. *15* *15* *14*
  • jackson1

justice for MJ

Ahojky všem,
    na této stránce je petice justice for MJ
    už sem ji dnes podepsala..
    podepiště ať (doktor)dostane vyšší trest...

http://www.gopetition.c om/online/34544/sign.html

poté klikni na justice for MJ
    • anet.k

Re: justice for MJ

Už jsem jí taky podepsala.
  • .........

čauky, dneska vás jdu jen pozdravit, jaksi mi notebook dělá fóóóóóry, takže... *15* no tak zdravím a zas jdu, si to tu hezky sexesně užijte *15*
    • thesimsa

Re: .........

Hoj *15* a zítra tu budeš? *15*
      • Re: Re: .........

no možná jo... :-D
      • Re: Re: .........

no možná jo... :-D
    • Re: .........

ahojj poli *4* taky zdravím *15* a nezapomeň, že dneska máš saunu *15* *15* *14* závidím *16* *15* *15* *15*
    • zzj

Re: .........

jj dekujem *15* *15* *15* *15* *15*
  • zu

akce

Nevíte o nějaké sešlosti po Praze vden toho
    smutného výročí? *8* *9* *4*
    • angie72

Re: akce

V divadle Hybernia je úvod výstavy a slavnost a na Václaváku se začíná a potom na Staroměstském náměstí se zapalují svíčky...

Pá letím
    • Re: akce

nn ale určitě se bude něco dít..!!..stejně za všechno může ten jeho osobní doktor...!!... *9* *5* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit