-
aukro
nakupujete někdo michaelovi věci přes aukro?? já jo a musím říct že když jsem si tam před měsícem kupovala tričko bylo tam toho tolik!! a ted!! je tam velký kulový i trička mají jen v pár velikostech!§ ale alespon vidím že o něj mají lidi velký zájem!! *15* *14* *14* -
Michael
Videli ste toto?
Ako sa na neho vrhla faninka 7:05.
*1* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=5woTaS2JOCw&feature=related -
-
Re: Michael
no to jo!! ale odešla dobrovolně!! já bych se tam s něma mlátila a nepustila bych se michaela!! *15* *14* -
-
Re: Re: Michael
Urobila by si medzinárodný škandál na odovzdávaní cien. *1*
-
-
-
pa
pa kuře. do půlnoci už to tu nevydržím. dobrou noc a sladký sníky O MAJKÍM *14* *14* -
-
Re: pa
Pa *3*
-
-
............
Ahoj. dneska se mi stala taková divná věc... jsem viděla v tv Michaela (stranger in moscow), tak jsem si rychle běžela pro brejle a šílela jsem u toho páč jsem měla radost *15* a máma na mě co je a já že je Michael v televizi a ona na to: jak můžeš tak milovat někoho, kdo je mrtvej? a já na to co to jako má bejt za blbou otázku a ona, že prej to prostě nechápe.......... -
-
Re: ............
lidi co mě znaj to taky nechápou ... *15* -
-
Re: Re: ............
napodobne *15* -
Re: Re: ............
Njn a oni neznají ústu k mrtwím..mno co oni když se jim líbí starý filmy..tak jim taky neříkáme: Jak se můžete kaoukat a mít rády někoho kdo je mrtwý...blbost..jako a newí co e tho láska ke Králi POPU..
-
-
Re: ............
A já co z tebe nevyleze zajímavýho *15*
-
-
heeeeeej
hej lidi kterej dement vymyslel tu dementi reklamu na ty kraviny zakrývá mě to tu nedalo by se to nějak smazat!? -
Mikuláš
Ahojte lidičky, jak pak se máte? jak ste se vyspali? co ste dostali na mikuláše?
P.S kromě toho vám přeji krásnyho mikuláše -
Ahoooooooooooj
Šicííí jakpak je?? A co Majkííí???Něco new?? *15* *15* U mě doma furt při starým akorát sem si vylepila další plakáty Majkího a tata mi od jeho kámoše půjčil kazetu Dangerous.. *15* *15* *14* -
justice for MJ
Ahojky všem,
na této stránce je petice justice for MJ
už sem ji dnes podepsala..
podepiště ať (doktor)dostane vyšší trest...
http://www.gopetition.c om/online/34544/sign.html
poté klikni na justice for MJ -
-
Re: justice for MJ
Už jsem jí taky podepsala.
-
-
.........
čauky, dneska vás jdu jen pozdravit, jaksi mi notebook dělá fóóóóóry, takže... *15* no tak zdravím a zas jdu, si to tu hezky sexesně užijte *15* -
-
Re: .........
Hoj *15* a zítra tu budeš? *15* -
-
Re: Re: .........
no možná jo... :-D -
Re: Re: .........
no možná jo... :-D
-
-
ahojj poli *4* taky zdravím *15* a nezapomeň, že dneska máš saunu *15* *15* *14* závidím *16* *15* *15* *15* -
jj dekujem *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
akce
Nevíte o nějaké sešlosti po Praze vden toho
smutného výročí? *8* *9* *4* -
-
Re: akce
V divadle Hybernia je úvod výstavy a slavnost a na Václaváku se začíná a potom na Staroměstském náměstí se zapalují svíčky...
Pá letím -
Re: akce
nn ale určitě se bude něco dít..!!..stejně za všechno může ten jeho osobní doktor...!!... *9* *5* *9*
-