-
Nech jí bejt,má cpravdu se všim co píše.
-
ahoj=D
normálně u nás ve škole na akamedii mám tancovat!A dokonce ůčítelká mi řekla na co chcu tancovat a já ji odpověděla ,,No přece na mikiho!"a ona se začala smát a odpověděla mi : ,,No koho jiného co?" a já jsem se začla smát....to bymně zajímalo jestli má taky ráda michaela... ale podle toho jak se tam tak červenala tak asi jo.... *1* taky kdo by ho neměl rád že?Nojo MJ je naše zlatíčko.... vlastně ani nechápu proč ho někteří lidé nemají rádi!Vždyt je tak hézkéj *15* *14* no jo náš MILÁČEK *14* *14* *14* *3* *1* *1* -
Tak to je mazec!!
Tohle musíte vidět,chudák Majký i když já bych tohle chtěla taky udělat,jen opatrněji!!-1:46 http://www.youtube.com/watch?v=AsoY TmkEy-c&feature=related -
-
Re: Tak to je mazec!!
au *9* chudák, ale přiznám se, taky bych po něm skočila *15*
-
-
Re: Re: Re: vodka
proc si myslis ze je uchyl , je bilej protoze se mu lidi smaly ze je cernej skoro zadnej cernoch pred nim nebyl tak uspesnej , a to ze zneuziva deti je hovadina jen aby nejakej debil mohl videlat prachy -
-
Re: Re: Re: Re: vodka
No skrátka každá větší celebrit ma nějaký skandál.at je jaký chce hlavně že spívá.Já nesnášim lidi co řikasj že se nechal nabělit protože zflekatěl kvůli těm chemikáliim, co na sebe patlal - co je to za blbost.VITILIGO!!! *8* -
Re: Re: Re: Re: vodka
On za to nemůže,že je běloch!Trpí nemocí!
-
-
Ahojky
Ahojky všichni tak jak de život? *15* Jinak, jsou nějaké novinky ohledně Michaela? *4* -
-
Re: Ahojky
Ahoj :)
U mě dobrý :)
O novinkách nic nevím....:) -
-
Re: Re: Ahojky
Ahojda, teď mu moc nejsem, vždycky jen kouknu, co je novýho a jdu. Ale teď.. to vám musím napsat. Rodiče se dnes vrátili z Chorvatska a říkali, že tam byl stánek, kde vám na tričko dali, co chcete. Tak pochopitelně pro mě chtěli Michaela a co jim ten prodavač řek, to jsem nevěřila svým uším. Prej že Jackson už umřel, tak ho nedělaj! Chápe někdo tu logiku? Já fakt ne... *15* *9* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
No to fakt nechápu. *15* *4*
-
-
-
-
new video
tak jsem dneska zkoukla to nový video k Hold my Hand, musím říct že je moc hezký *3* *14* -
I LOVE YOU ♥♥♥
MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥♥♥ -
Michael - výroky 3.
Hudba je istý druh mantry, ktorá upokojuje dušu. Potrebujeme ju rovnako ako život.
Nová pieseň je hotová skôr ako sa v skutočnosti narodí.
Som len obyčajný nástroj, prostredníctvom ktorého sa dostáva na svet.
Vo svete plnom nenávisti sa nesmieme vzdať nádeje.
Vo svete plnom hnevu, sa nesmieme vzdať mieru. Vo svete plnom zúfalstva sa nesmieme vzdať svojich snov.
Vo svete plnom nedôvery sa nesmieme zriecť vzájomnej dôvery.
Len tolko by som chcel povedať svojím fanúšikom, nech žijú v ktoromkolvek kúte zeme, nech sú akejkolvek národnosti alebo rasy a nech hovoria akýmkolvek jazykom, že k nim cítim úprimnú lásku prameniacu v hĺbe môjho srdca. Milujem vaše modlitby a dobré úmysly a prosím vás, buďte trpezlivý, zostante so mnou a dôverujte mi, pretože som úplne nevinný.
Prosím vás, pamätajte na to, že sa vo chvíli, keď k vám hovorím, chystá množstvo sprisahaní.
Chcel by som jednoducho len, aby ma ludia mali radi všade, kade chodím. Všade na svete, pretože ja mám rád všetkých ludí rovnako.
Tých výrokov je viac a niektoré ma dojali. -
-
Re: Michael - výroky 3.
"Prosím vás, pamätajte na to, že sa vo chvíli, keď k vám hovorím, chystá množstvo sprisahaní."
Ano a měl pravdu. Věděl to. Co možná netušil, že za to zaplatí životem. :-( -
-
Re: Re: Michael - výroky 3.
Neviem kedy tento výrok hovoril, či dávnejšie, alebo potom, ale musel sa chudák stále obhajovať, aj keď bol nevinný. Nezaslúžil si to.
-
-
Re: Michael - výroky 3.
Lask dojala jsi mě :-( Je to krásný a smutný. -
-
Re: Re: Michael - výroky 3.
Ďakujem.
Mňa to tiež dojalo, keď som to čítala.
Niektoré ďalsie výroky sú tiež citlivé.
-
-
-
*
Jdu k Tv tak zatím ahoj.. -
-
Re: *
tak ahoj
-
-
ahoooj
ahoooj moc vás tu všechny zdravím *14* tak dlouho jsem tu nebyla *9* pořád na osobnosti a michaela myslím, jenže je tolik poviností..už to musí znít i jako výmluvy *9* ted sem byla pár dní v nemocnici a myslela sem že tam umřu jediný co mi pomáhalo byli michaelovi písničky *4* byl tam pořád semnou *14* jak se máte? nějaké novinky? chodí tu někdo z vás ve svém okolí na thriller? *15* mám tolik otázek *15*