-
Pozdrav
Ahoj holky, zdravím všechny. Něco nového? -
it is Michael
Hallo,
It is Michael Jackson,dont worry I am alive:) -
-
Re: it is Michael
Týýývajdo :D:D .. tak pozdrauj Elvise :D -
-
Re: Re: it is Michael
*15* *15* *15*
A 2paca *15*
-
-
-
umrete vy píííííče
-
Někdo je tady tak ubohej, že umí pouze sprostě nadávat a ani se nepodepíše. To je fakt trapný. Alespoň By mohl říct svůj názor na Michaela (když je to diskuse) a ne "Umrete vy...." !!!
-
Pro někoho
Tvůj názor samozřejmě uznávám. Nenapsala jsem, že když nejsi jeho fan, tak tu nemáš co dělat. Je mi upřímně jedno, jesti jseš nebo ne! Mě se pouze příčí tvoje vyjadřování sprostými slovy. To je VŠE! -
Nazdar
Vy co ho tu pomlouváte by jste si měli uvědomit že jste nuly Jeho písničky jsou úžasný těžko ho někdo překoná. -
-
Re:
Souhlasím s tebou:) -
Re: Nazdar
jo mas pravdu moje mamka ma je CD a ja je taky poslouchám *5* -
kockodzilo jsi jaste na natu-_ *3* -
a si tak proti ostatnim co se snaziej biet jako on slavniejsie
-
-
Moonwalk
neuhodnete co se mi stalo *15* sem byla nakupovat večer a bo v hračkářství bylo tk 6 lidí, zkoušela sem delat moonwalk *15* bo to tam klouzalo že *15* no a ted tam byla taká prodavačka a že co to dělám *15* a já dostala výtlem a řekla sem že moonwalk *15* a ona: ne to musíš taklhle *15* a předváděla mi to tam *15* ne že by to ňák uměla ale tk byla sem rada že me namá za úplného blbce *15* *15* -
-
Re: Moonwalk
to musel bejt teeda zážitek *15* *15* -
Re: Moonwalk
Tak to se teda máš *15* Hlavně že jsi tam nebyla za blbce *15* -
-
Re: Re: Moonwalk
*15* týjo prodavačky umí moonwalk jo? *7* *15* tak to slyším prvně *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Moonwalk
mno právě že ne *15* *15* ale já jsem k tomu hodně kritická *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Moonwalk
*15* *15* to znám jak prodavačky dělaj chytrý *15*
-
-
-
-
-
♥BlackorWhite♥
Jak se Vám Michaek Více líbí ?
Černý nebo Bíly? ♥
Black or White? ♥
*14* *14* *14* *14*
Mě teda Černý *14* ale bílý taky *15* *14* -
-
Re: ♥BlackorWhite♥
Mě se víc líbil černý *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ♥BlackorWhite♥
žejoo *14*
-
-
-
love u
MUCH LOVE MICHAEL R.I.P. beat it is the best song!!
i miss mj!!! *9* -
proč?
??? to ne michael byl a bude ten nejlepsí spevak ,tenecnik, showmam ,skladatel a muz na svete prosim kazdy jako ja za nej drzme minutu ticha kardy den prosim on mi prirostl k srci a malem sem jelaa do nemocnice kdyz ses se dozvedela ze je mrtvi kazde rano si zattancim mesicni chzi a modlim se aby to byla jen novinarska kachna a MJ žil take ses byla na filmu THIS IS IT a kazdemu pro koho aspon kral popu neco znamena tak doporucuji
s pozdravem velka a vezna faninka Míša!!
*9* *9* proc? je to pravda ze ho zabil ten doktor? ty otazky mne budou stracit v noci do smrti -
-
Re: proč?
jsem tedka online ale furt jsem to ja...souhlasim kazdy den!!! -
Re: proč?
souhlasim s tebou.. :-(
Já si furt řikam-Proč je svět tak nespravedlivý?Nejspíš pro to to že jsou v něm nespravedliví lidé.A když je jeden spravedlivý jdou všichni proti němu.Máme se tedy také všichni chovat jako s odpuštěním svině?Dokážete si představit jak by to tu vypaalo kdyby to tak bylo?Jeden člověk/anděl si to představit dokázal.A celý život dělal vše aby tomu tak nebylo.Ten člověk je Michael Jackson.Pomohl spoustě lidem a pomalu to tu napravoval.Ale místo vděku obdržel jen hnusné nadávky a kopance do zad.Nikdo za ním nestál..Ale jeho dětská,neviná duše a touha po lepším světě mu nedovolila vykašlat se na to...Lidé si ho nevážili.. dokud ho neztratili.Michael je jako anděl který sem byl seslán aby to tu napravil.Ale i někdo jako on nemá sám proti světu šanci..Když se zamyslíte je to hodně smutný.. *9*
-