-
MJ
V očích si měl čarovné kouzlo,
tvůj úsměv, smích, to vše do paměti se nám vrylo.
Své srdce si měl na dlani,
nikdy ses nikomu neotočil zády.
Pomáhals dětem a dobrým lidem,
chtěls dát lepší život všem.
V tvém srdci vždy byla láska a nikdy žádná zloba,
jako anděl sestoupils k nám zhora.
Hudba a tanec byly tvým životem,
odhodlání a bojovnost si v krvi měl.
Byls člověk, který dokázal velké věci
a to všichni víme přeci.
Vždycky k tobě budu vzhlížet s tím největším obdivem a uznáním,
za tvůj talent, lásku, umění a obětavost si tě nesmírně vážím.
*14* *14* *14* -
-
Re: MJ
Nádherné, co k tomu víc dodat *3* *14* *14* *14*
-
-
pro karel
a vis co m jeste rekly ze mam se jit vyskat z jednou picou -
nuda
holky vymislete neco je tu nuda *1* *3* -
-
Re: nuda
tak dej nejake tema *15*
-
-
Zuzce
Nám to nikdo dovolovat nemusí.Nebudu tady psát jak je skvělý.To tu píšou takový krávy a kreténi jako jsi ty.Já sem píšu jen čistou pravdu,né že mu nadávám. -
poslední část...
na blogu POSLEDNÍ část MJ Conspiracy... *3* -
-
Re: poslední část...
Díky *4* *15*
-
-
:(
Ahojky jak se tu mate? Doufam ze aspon nekdo lip nez ja...Ted to na mne posledni dobou opravdu hodne dopada a ja uz nedokazu myslet na nic jinyho nez na Majkíího *9* Hlavne pred spanim,kdyz si poustim jeho pisnicky a ctu veci od soudu,je to hrozny!! *9* Ale nechci vam kazit naladu *4* -
Number one
Michael prostě byl, je a bude nejlepší popový zpěvák z 80., a 90. let minulého století. Upřímně doufám, že se mu jeho koncerty This is it povedou. Bohužel bulvár to na svých stránkách pořádně rozmázne *9* ; "Michael Jackson nemá sílu tančit!", "Král popu už neumí zpívat!" atd. atd. atd. *10* *10*
Ale MJ jim všem vytře zrak, uvidíte *1* *1* *1* -
-
bulvart
v bulvartu píšou o mikovi že mu něco zabraní v comebacku ale to neni pravda!!!!! třeba že ho někdo žaluje že má strah s prasečí chřipky že má rakovinu kůže atd...... ale píšou take že to nezdá že comeback this is it bude.všechno najdete na blesk.cz -
-
Re: bulvart
Tak známe bulváry že. Ty toho dycky nakecaj. Já už bulvární plátky raději neřešim. Ty si vymyslej cokoliv, jen a by se prodaly *16* *16*
-
-
Re: Number one
přesně tak *3* on je prostě best
-
-
Bravco
Prosím Was bezte hlasowat na bravo Michael je 3 ale ma hrozne malo bodu takhle to wazne nemuzem nechat prosim http://www.bravo.cz/cislo-5/zebrick y -
-
Re: Bravco
Jasný budu .. a tebe chci taky o něco poprosit, jestli nechceš být všem pro smích tak piš normálně s "v" a ne s "w" ju ? .. je to pro tvoje dobro :) .. a myslím to v dobrém :) -
-
Re: Re: Bravco
ty ráda poučuješ, co? *15* -
-
Re: Re: Re: Bravco
Nééé :D .. takhle jsem to vůbec nemyslela, jenom všude vidím, že když to takhle někdo napíše, tak se do něj hned vichni navíží víš co :) .. tak jsem jakože chtěla pomoct :D
-
-
-
Re: Bravco
jj už jsem hlasovala a všem ostatním jsem dala mínus :D
-
-
Tak jsem tady zase zmrdi
Týýýý vole tady to jede.Jen mi tu chybí natálka a tery.S těma se tak hezky debatovalo o tom kdo je jak chytrej.Byla prdel číst ty jejich přííspěvky o inteligenci.TAk co holiy kde ste.Už jsem dlouho nikoho neprovokoval.:-D -
ty jo
ježiši já vás tak miluju a hlavně Michaela(no ne že bych vás neměla ráda)