-
:)
Dobré ráno a krásný den fanoušci:) -
-
Re: :)
Děkujeme, hezké ranko *3* -
Re: :)
Krásné ranko linuš a fanoušci.
To s tím vyvolávám Majkího se mi ani trochu nelíbí!!!
Copak vy ho nemáte rádi, že ho sem taháta zpátky a nedopřejete mu klid?
A nehledě na to, že kdyby to byla pravda a tys ho vyvolala, tak máš teď ze života peklo na zemo, což nemáš, tak jsi ho vyvolat nemohla.
Duch se musí umět vyvolat a zase odvolat.
Lidi nechte ho už být. Nechte ho tam, kde je. On už ten klid potřebuje. Zatím je jeho dušička zbloudilá, protože není pochovaný, ale výsledky pitvy už jsou, jen se čeká na konec vyšetřování a potom už Michaela pohřbí. -
-
Re: Re: :)
Krásné ránko Angie, Teri a všichni:)
Moc hezky napsáno a nezbývá než souhlasit
-
-
-
Majklíkček
hele vis co jsem po jeho smrti udelala??? vyvolala jsem jeho ducha a zeptala jsme se ho jestla jako jeho smrt byla nesastna nahoda nebo vrazda a on mirekl ze vrzda tak nevim co si mam o tom myslet *7* -
-
Re: Majklíkček
Víš co si o tom myslím já??? Že mrtvý by se měli nechat na pokoji, i za cenu, že se pravdu nikdy nikdo nedozví. Pokuď ho takhle vyvolává půl planety tak teda chudák Majký.... -
Tak to mas odvahu ja bych byla podelana strachy:-D -
-
Re: Re: Majklíkček
thersima má pravdu. Já jsem taky taková srababa *1* -
ja tiež =D.,..ale ja by som to ani neskúšala ...zahrávať sa s takými vecami.. -
-
Re: Re: Re: Majklíkček
no nic holky loucim se s vama a jdu do hajan a at se vam zda neco hezkyho o Majkím zase zitra pokecame ju??? -
-
Re: Re: Re: Re: Majklíkček
ta ja idem tiež ...snáď zajtra...paa -
Ja uz taky pujdu spat uz mam obtisklou klavesnicu na obliceji:D
Dobrou...
-
-
ty vado sestrenakuz chrni jak je utahana a ja tu jest esedim u notasu -
-
ja už by som mala ísť spať lebo som na maminom notebooku a keĎ ma tu o pol druhej v noci prichytí tak to asi nebude mať radosť =D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majklíkček
jj tak yuz idu do hajan dobrou.
-
-
-
ja jsem strach nemela
-
-
takjako kdyz vis ze ten clovek neudelal nic zleho tak nemusis mit strach vyvolat jeho duch avis?? -
-
No jo jenze ja se duchu bojim:-D
Majkyho ani tak ne ale stejne bych ho nemela odvahu vyvolat.. *9* -
nj ale neviem či by mal človek zasahovať do niečoho takého -
-
tak kdyz chces vedet pravdu??? -
Jo to si taky rikam..Jsou veci do kterych nam nic neni.. -
-
njn
-
-
-
-
-
to myslíš vážne? -
-
jo nevim co si mam o tom mylset -
-
no tak ja ti asi neporadím...ale ja si myslím že to bola vražda ...ale neviem no nie som si istá...veď na ďalší týždeň by už mal byť ten výsledok pitvy... -
-
no to doufam z euz budou ty vysledky -
-
to aj ja
-
-
no to doufam z euz budou ty vysledky
-
-
-
-
-
Majklíkček
pravda pravdouci -
Majklíkček
fakt jak jsem dneska videla jeho figurina tak jsem se rozbrecela -
-
To se nedivim...
Ja pojedu pristi rok se skolou do Anglie a tam je prej tech figurin hodne *14* Myslim ze budu mit fotak narvanej jen tema figurynama Majkyho:-)) -
-
vsakjasme na co je jinak fotak an foceni ne a jak se ti neco libi tak si to vyfot -
-
No ja jsem na foceni mensi cvok kazdou blbost fotim X krat takze jsem zvedava kolikrat budu myt Majkyho:-D
-
-
-
ani sa ti nedivím ...tiež by som sa rozplakala =(...dúfam že sa mi raz podarí ísť do L.A alebo nvm kde ho pochovajú ...a že mu zapálim sviečku =)...mohli by v Neverlande tak ako to chcel =) -
-
tak mi hok yrekente co si mame o te jeho smrti myset po tom co mi rekl???
-
-
-
Majklíkček
nejak nepises -
Majklíkček
je mi strašně moc líto,že Majkí už není mezi náma,byla to osobnost celého světa a půla celého světa utrpěla velkou ranu do srdce dyž Majkí odešel do ráje. Sice všichni víme že se Majkí na nás kouká ze zhora,ale to nam tak trochu nepomuze,protoze ho nemuzeme obejmout, polibit atd. nemuzem udelat to co si prali miliony fanynek po celem svete a byl to jejich velkej sen -
-
aach čo by som dala za to keby som bola na jeho koncerte a on by si ma pri pesničke You are not alone vybral a objal =)...ja by som sa ho asi nepustila =D... -
-
jj asik tak nejak zavidim fanynce ktera v roce 1996 mohla Majkího obejmout asik byhc se ho tak ynepustila a zulibala bych ho -
-
Ja bych se ho taky nepustila:-D Drzela bych se ho jak kliste *1* *14* -
-
jeje dekuju a cp mo kako zavidis??? -
-
no čo už =( ja som rada že som ho vôbec zažila =)...taký človek ako je Michael sa narodí asi len raz... -
njn to je hold osud -
dekuju al ejemi trochu teskno -
že si videla Michaela =)aj keĎ možno len na chvíľu aj keď si sa k nemu veľmi blízko nedostala ale bola si blízko =D...ach škoda že som sa nenarodila skôr =(
-
-
hele tobe s ejest eneche spat??? -
-
18? ty mas narozky? tak vsechno nejlepsi *3* *4* -
jooj ja ti tak závidím =D....a všetko najlepšieeeee =] -
ted jsem s uvedomila jka jsem se podivala na hodiny ze uz 54 minut mam osmnact let *3* -
no jo no jenomz eono v tom detskem domove nebyl skoro zadbej fanousek jenom ja ony t deck asi sky jeno pro darky -
mnee?....chce ale viac sa mi chce písať =D -
no je to asik dva roky zpatky v ostrave v detskem domove a shodou okolnosti jsem tam mamce pomahala s detma tak jsem mela tu sanci ho videt an valstni oci a bez rousky a jako moc mu to seklo nechal tam svuj plakat s podpisem kterej je velkej a petka a jako halus jak neco no -
Komu me?
Ne ja jsem zvykla:-)) ale pak taky spim treba do 11ti *1*
-
-
jo ja jsme ho sice jako na vlastni oci videla jo ale ta jeho gorili ochranka me k nemu nechtela pustit ani pro podpis -
-
hmm ja po tom dnesnim celodennim maratonu ani neciti noh ytak je mi to celkem jedno kdy jdu spat a stjen me rano vzbudi budik protoze musim jit pro chleba -
Se jim nedivim:-D kdyby tam nebyli BodyGuardi tak by Majkyho asi vsichni ti fanousci rozmackali:-D -
vážne ...a kde si ho videla? a kedy? =D
-
-
-
-
-
-
MJ
jj jeto prsne tak ako hovoris -
ahojte
lidi uz musim zalehnout máma už řve *8* tak dobrou *3* doufam že se mi zase bude zdát o majkím a to samí přeju i thesimse *3* jirineczce......... a prostě všem co tady sou tak DOBROU -
-
Re: ahojte
papik a kazdopadne zitra dej vedet co se ti zdalo jo me uz se asik dva mesice zda o Majkím tak pa a pekne zdy samozrejme o Majkím a vyspinkej se do ruzova -
dobrú =] -
Dobrou :-)
Tak nas dystak zitra informuj co se ti zdalo *4*
-
-
MJ
lidick mate tu nekdo facebook?? -
-
Re: MJ
jj mám :-) pod jakým tam jsi jménem? -
Re: MJ
Ja mam ale absolutne se v tom nevyznam :D
Sem si ho zalozila nedavno sou tam naky fankluby Majkyho ale vsechno je v anglictine takze tam radsi nelezu..:-/ -
-
Re: Re: MJ
veď si môžeš nastaviť aj češtinu...ani ja som sa tam najprv nevyznala ale nie je to až také zlé =]...som asi vo všetkých Mikeho fankluboch ale tým aj tak veľmi nerozumiem =D -
-
Re: Re: Re: MJ
Ale ja to mam v cestine..Ale ty fankluby tam vsichni mluvy anglicky:-D -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
njn mohli by sme založiť nejaký český =D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
ale nie..len nie si zvyknutá...ja som sa registrovala asi pred rokom a vykašľala som sa na to =D ..a teraz už skoro všetci priatelia majú facebook tak som mu dala ešte jednu šancu a nejako som sa to naučila =D -
ale nie..len nie si zvyknutá...ja som sa registrovala asi pred rokom a vykašľala som sa na to =D ..a teraz už skoro všetci priatelia majú facebook tak som mu dala ešte jednu šancu a nejako som sa to naučila =D -
No tak i to je pro me slozity:-D
A vubec celej Facebook je slozitej:-D -
myslím že áno...tam len treba kliknúť na Create a Page for a celebrity, band or business. ...a registrovať...ale ešte som to neskúšala...=D -
no to mas pravdu anglicanu mam plen kecky po dnesku -
Umis to zalozit?:-D
-
-
-
-
Re: Re: MJ
mi ho dej ja ho mam zalozeny teprve 10 minut -
-
Re: Re: Re: MJ
Jakej tam mas Nick?
-
-
-
-
Majklík
lidicky zlaty je tady jeste nekdo kdo by si chtel jeste popovidat o Majkím a o tom jaky je,byl a bude??? -
-
Re: Majklík
aj ja -
-
Re: Re: Majklík
a já sem tady taky -
-
Re: Re: Re: Majklík
takja teda zacnu ju??? jsem se dneska dozvedela od pravdivych zdroju ze prej o Majklíkovy děti se bude starat jeho sestra tak to je snad dobře nebo ne??? ma k nim uz vytvoreny vztah a vi na co jsou zvykli a jakou lasku potrebujou,sice jimuz neda takovou lasku jako Majklík ale muzu vam rict ze kdybych mohla tak jeho deti bych adoptovala -
-
Re: Re: Re: Re: Majklík
Ktera sestra?
Prej je chce tahat k jehovistum nebo co.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majklík
ona je sice trochu verici ale deti to mu zasvecovat pry nechce -
janet jackson
-
-
no je to dobré...lepšie ako tá Debbie...ale je mi ich hrozne ľúto...vraj Paris chcela zložiť pre Michaela pesničku...ale nechcú jej to dovoliť lebo Mike sa stále snažil ich veľmi nezviditeľňovať.... -
-
to je fakt.. Paris si prý vylepila celý pokoj jeho plakáty a fotkami a každý den mu píše dopisy.. *9* nejhorší na tom je, že i kdyby mu těch dopisů napsala tisíc, tak TOHLE UŽ NEJDE VRÁTIT.. *9* *9* *9* -
no to by mohli ale neviem či je to pravda alebo len bulvár... -
takto by ji sbad mohli dovolit ne?? je to jedno jeho dcera takma pravo na to uctit pamatku sveho tatinka a slozit mu pisnicku
-
-
-
-
-
aj ja -
Já tu jsem.. -
-
jses tu al emocink yteda nepises -
to je dobre -
-
Re: Re: Re: Majklík
tak nekdo zacnete neco povidat o Majkím jsem dneska videla jeho voskovou figurinu -
-
ani nevieš ako ti to závidím =( -
-
no jako ta cena byla fakt palka jako dat za dva vstupy bo jse ta sla i se sestrenkou dat jako 280 korun to mi bylo sice doceal lito ale za tu podovanou to fakt stalo mam asik 200 fotek s jeho figurinou a porad na nej mylsim aky to byl skvely cloviceka kolik lasky dokazal rozdat kdybych mohla takumru zanej jenom aby tu mohl byt zase s nama a rozdavat nam radost a nehu kterou on dokazal dat
-
-
-
-
-