Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

ahoj

ahojky *4* tak jak se mate?
    • bajush

Re: ahoj

ahoj, ujde to, i když by mohlo být i líp.. dneska jsme se s mamkou pořádně zapotili při chytání morčete... jak se máš ty? *4*
      • zzj

Re: Re: ahoj

no taky to ujde *4* a jak se jmenuje morce?
        • bajush

Re: Re: Re: ahoj

morče je Othello (je z CHS, tam mu jméno vybrali) a málem ho sousedovic pes sežral...
          představ si, že maka si taky přečetla Moonwalk a hned vidí Michaela z jinýho úhlu.. Ještě tak přesvědčit tátu a pár kámošů..
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ahoj

no takto je super *4* dej jim to taky precist a kdyby nechteli tak prehod obal a treba si to prectou *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

no vidis *1* a jak si to prectou tak hned si pusti MJ *4*
            • bajush

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

jo dobrej nápad.. jim řeknu, že to je nějaká detektivka nebo román a pak se budou pěkně divit.. *15* *15*
  • mischicka

ahoj

Ahój *15* viděli jste ten novej klip od Bena Cristovaa? *7* V jednu chvíli tam tancuje jako Mike *14* nebo nevim jak to říct ae prostě tam je Majkího pohyb noo... chápete?? *7* *15* *15* *15* *14* *14*
    • polinka

jak se to jmenuje? *7* taky bych to chtěla zkouknout...
      • thesimsa

http://www.youtube.com/watch?v=W6dA bWNSALs
        • polinka

Re: Re: Re: ahoj

dík... *15*
          hm, tj asi nejhezčích 5 sekund z toho klipu... *15*
    • zanesskaaaa

Jojo viděla :). Je to hezká písnička. :)
  • popop

Nevim co na Jacksonovy vidíte
    • sasa87

Re: popop

Na MJ vidím všechno hezkého co dělal a byl moc hezky muž. A nikdy nic špatného neudel to všechno udělal bulvar.A holky mají ve všem pravdu o MJ co zde píšou protože jsou jeho fanynky které MJ moc miluji ale já taky miluji MJ.
      • Re: Re: popop

Mě se Jacksonovi písničky líbily když jsem byl malej,ale to co udělal to nedělá zdravej člověk
    • zanesskaaaa

Když už tak JACKSONOVI.
      A jak už napsala polinka nade mnou. Stačí otevřít oči. Něco si o něm přečíst. Ale ne v bulvárních plátcích !! A uvědomit si, že vlastně on je tvůrcem různých tanečních kreací a populární hudby. Stejně jako Mozart, Elvis Presley nebo Beatles, tak i Michael Jackson je nejlepší umělec svého druhu.
      • Re: Re: popop

Znam lepší umělce
        • anet.k

Re: Re: Re: popop

opět neregistrovaný.......Nechtěl(a) bys aspoň se podepsat svým jménem?
        • thesimsa

Re: Re: Re: popop

Například ?
          • Re: Re: Re: Re: popop

Bruce Lee,Chuck Norris,Jean-Claude Van Damme,Jackie Chan,Steven Seagal,Sasha Mitchell,Bolo Yeung
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: popop

Jo, to by mě taky zajímalo. Který umělec je lepší než sám král Rock 'n Rollu Elvis Presley. Nebo dokonce lepšíh, než hudební skladatel, který imponoval už ve třech letech. ??
            • Re: Re: Re: Re: Re: popop

Chce to líp číst
    • polinka

nemusíš bejt vyvolenej na to, abys poznal co... stačí jenom otevřít oči!
      • zzj

Re: Re: popop

vsak vis jak jsem to myslela nn? *7* *9*
    • zzj

to je jasne ze to nws!
      to vedi jenom ti vyvoleni !! a to ty rozhodne nejsi!!
  • zzj

zabava

vcera jsem byla na zabave a mela jsem nove tricko s MJ *14* a kdyz jsem sla tancit tak jsem musela prejit cely parket abych mela aspon trochu mista *15* kdyz jsem prosla tak se vseci otaceli a divali se na to tricko *15* a kdyz jsem tancila tak kazdou chvilku se na me nekdo otocil jestli nahodou nezacnu tancit neco od MJ *1* tak jsem pri jedne pisnicce jsem chvilku ,,tancila" podle MJ Beat it *3* par lidi se tam zastavilo a cumelo na me *15* *15*
  • anet98

Ahojky

Ahojky všichni tak jak de život? *15* Jinak, jsou nějaké novinky ohledně Michaela? *4*
    • anet.k

Re: Ahojky

Ahoj :)
      U mě dobrý :)
      O novinkách nic nevím....:)
      • bajush

Re: Re: Ahojky

Ahojda, teď mu moc nejsem, vždycky jen kouknu, co je novýho a jdu. Ale teď.. to vám musím napsat. Rodiče se dnes vrátili z Chorvatska a říkali, že tam byl stánek, kde vám na tričko dali, co chcete. Tak pochopitelně pro mě chtěli Michaela a co jim ten prodavač řek, to jsem nevěřila svým uším. Prej že Jackson už umřel, tak ho nedělaj! Chápe někdo tu logiku? Já fakt ne... *15* *9*
        • anet98

Re: Re: Re: Ahojky

No to fakt nechápu. *15* *4*
  • baluska1

Bezva

Holky tak ten BEN dopadl dobře..víc než jsem čekala..musela jsem to zazpívat 2x..ale podruhý jsem to trošku zmotala..
    • baluska1

Re: Bezva

ale když jsem zpívala a mrkla jsem tak jsem před sebou viděla Michaela..proto jsem to podruhý zmotala jednu větu :)
  • petrahladilova

prosím o pomoc

Prosím vás já hledám jednu píseň od Michaela a nevím jak se jmenuje..ale zpívá tam něco jako- wid the majkl moušn-prosím poraďte mi jestli to náhodou někdo nevíte...
    díky, moc ji chci tu píseň!!!!!PetraHladilova@seznam.c z
    • polinka

Re: prosím o pomoc

a je pomalá, nebo rychlá? Nevíš třeba rok vydání, nebo prostě ještě něco o té písni, tohle je strašně málo...
      • petrahladilova

Re: Re: prosím o pomoc

taková normální ani rychlá ani pomala a přinde mi to jako v egyptě..snad
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: prosím o pomoc

To by muselo být Remember The Time, ale když už je to Who Is It, tak to se v Egyptě neodehrává :).
          • petrahladilova

Re: Re: Re: Re: prosím o pomoc

jo vím že to není egypt já to jen zahlídla..ale dík
      • zzj

Re: Re: prosím o pomoc

a neni to Who is it? *7* *4*
        • petrahladilova

Re: Re: Re: prosím o pomoc

jeeeeee toooo je ooonnaaa moooooooooooooooc díííííííík *3* *5* *4* *14*
  • mischicka

ahoj

Ahooj ženský *15* *15* *15* už vás tu je víc?? já myslela že vás přejel kombajn *15* *15* Nonic.. tak jak se máte?
    • mj22

já se hlásím,že jsem tu *15* *15* a necítím se přejetá kombajnem *15* *15* *15*
      • terullka00

ahojky..no já taky ne.. *15* *15* mám se docela ok..akorát ted už musim jít tak se tu mějte klásně ženský a já přijdu až ve středu.. *9* *9* takže si užívejte prázky naplno!! a uvidíme se (snad) ve středu... *3* *4* tak páá zlatíčka!! *3* *14* *4* *4* *15* *15*
  • terullka00

výška MJ

hele ženský..kolik Majkí měřil?? jako výška??? *7*
    • mischicka

Re: výška MJ

někde je napsáno 175 cm a někde 178 cm
      • terullka00

Re: Re: výška MJ

díky holky *4*
    • thesimsa

Máš to napsaný tady na profilu Michaela ..
    • polinka

178 cm... *3*
  • mijaja

Encyklopedie Majkýho!!

Zlatíčka,miláčkové,berušky moje..Právě jsem se dozvěděla že na fanfikci jsem jednou ze dvou výherkyní která vyhrává tuto knížku!!!!! *14* *14* *14* *14* Aaaaaaaaaaaaa ani nevíte,jak jsem šťastná a strašně dojatá a každý den před spaním jsem majkáho prosila ať vyhraji a vyhrála!!Já která měla v těhto soutěží vždy smůlu!! Majký nás opravdu slyší a naslouchá naše prosby,náš žal,naši radost *14* *14* *14* ŠŤASTNÁÁÁÁÁÁ!!! *14* *14*
    • terullka00

Re: Encyklopedie Majkýho!!

gratuluju!! se máš.. taky bych ji chtěla.. *9* a co je to za soutěž?? *7*
      • mijaja

Re: Re: Encyklopedie Majkýho!!

narazila jsem na to náhodou trvala od 16.6 až do 2.7. celý čas jsem prosila Majkýho abych měla to štěstí tu knížku vyhrát.Mělo se odpovědět na dvě otázky 1.byla myslím od kolika let začal zpívat a druhá čím je tato encyklopedie zajímavá-vlastně tím,že ji sám autorizoval *14* Proto jsem ji chtěla.Jsem šťastná jak blecha tu jsou jejich stránky http://www.fanfikce.cz/magazin/michael-jackson-obrazova-encyklopedie
    • Re: Encyklopedie Majkýho!!

Tak to ti moooooc gratuluju!!!!
      A s tím nasloucháním máš naprostou pravdu *3* *14* *3*
    • majka111

*14* *14* gratuluji *3* *4*
    • majka111

*14* *14* gratulu ji *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit