Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terullka00

fotka

a je new fotka a KLÁSNÁ!!! *14* *15*
    • zzj

Re: fotka

jj je uzasna *14* *14* *15* mohli by tu dat dalsi novy fotky ty moje co jsem tu poslala tu jeste nejsou *9* *1*
      • terullka00

Re: Re: fotka

přesně já sem tam dala něco asi před měsícem a ni nic.. *5*
        • luuuca

Re: Re: Re: fotka

to jo ja sem tady uz davno pridavala milion fotek a nic...uz se mi to sem nechce davat vsecko znova *9*
        • janinka023

Re: Re: Re: fotka

hele holky já jsem sem posílala videa a ono se tu nic nezobrailo... škoda byly to pěkný videa (posílala sem jepřed 2 měsíci
          *8* )
  • zzj

46 000

jéé holky zachvili muzeme dat 46 000 *4* tak to pojdte dat *4* !!
  • terullka00

ahojky.. :(

ahojky holky..jak se máte?? je tu někdo.. já sem ted bohužel nebudu chodit tak často.. *9* *9* *9*
    • zzj

Re: ahojky.. :(

ahojky *4* no po boude dobre a jak ty? *4* a procpak? *9*
      • zzj

Re: Re: ahojky.. :(

ses tu clovece? *15* *15*
        • terullka00

Re: Re: Re: ahojky.. :(

je sorry já na to úplně zapoměla.. *15* ne nebudu sem chodit tak často.. protože sem včera spadla ze schodů..a mám výron v kotníku.. *9* tak musim bejt v klidu..atd.. *9*
          • sasa87

Re: Re: Re: Re: ahojky.. :(

tak se prosim Te co nejdřív vyléč,já jsem jedno měla zlomenou česky najdete v koleni takže vím co to je mít nohu v gipsu.Tak TI přeju at se co nejdřív uzdrav .
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky.. :(

jj moc díky.. *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ahojky.. :(

jejda chudaku *9* to musi bolet jak svina !! *9* *15*
            • terullka00

jj jasně že se pokusim *3* *15* *5* ...
            • zzj

si vazne chudak !! *9* ale musis se pokusit tu chodit co nejcasteji *4*
            • terullka00

njn..bolí..jela sem sanitkou ze šk.jídelny a mám to ve sádrovim gipsu.. *9*
  • zzj

:D Niky

jako ja nwm proc ale ja se porad musim smat te boude *15* *15* *15* jako vazne promin ale ja z ni nemuzu *15* *15*
    • Re: :D Niky

co máš proti boudě mého psa? *15* náhodou je dvoupokojová *15* *15*
      • zzj

Re: Re: :D Niky

no proti boude nic ale mam bujnou fantazii *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: :D Niky

copak se ti zdá směšná představa jak teta Nikolka stojí na streše a zespodu na ni štěká pes? *15* *15* pozdravuj Niky *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: :D Niky

jj budu pozdravovat *4* no mam bujnoun fantazii *15* ty stojis na strese divas se na mraky a dole na tebe steka pejsek *4* na privazaneho pejska nekdo zavola a on a bouda leti za hlasem a ty zpadnes dolu *15* *15* *15* hej jako me to uplne napadlo kdyz jsem si to precetla *15* *15* *15*
  • zzj

nebe

hej podivejte se na oblohu jeden mrak vipada jako siuleta MJ *15* *15* ale uplne *15* no doufam ze ho uvidite *15*
    • zzj

Re: nebe

uz rozpadny kamsi odletel *15* *15*
      • Re: Re: nebe

škoda *15*
        • zzj

Re: Re: Re: nebe

chtela jsem ho vyfotit ale kdyz jsem nasvavila mobil tak tam neslo nic videt akorat svetlo a nic vic *9*
    • Re: nebe

teď jsem stála pět minut na boudě a hledala ten mrak, ale nikde nic *15* *15* nechceš ho vyfotit? *15*
      • zzj

Re: Re: nebe

na jaky boude prosim te *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: nebe

na psově *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: nebe

*15* *15* *15*
  • latoyajackson

michael

michael jackson je nnneeejjj fakt nej a janet jackson taky s latoyou a michael je nejhezci fakt ooouuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • polinka

další dílek

tááák a je tu konečně ten vytoužený další díl povídky... teda byl tam už včera... *15*
    http://my-angel-michael.blog.cz/1 006/ve-sparu-zavislosti-8-dil
    • mj22

Re: další dílek

nu huráááááá *15* *15* dík,valim si ho přečíst *4*
      • mj22

Re: Re: další dílek

*15* *15* taky jsem se u toho pobavila *15* *15* povedlo se ti to *4*
    • Re: další dílek

díky *14* letím si to přečíst *15*
      • zzj

Re: Re: další dílek

no slava diki moooooooooooooooooooooc *4* *15* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: další dílek

hej uplne BOMBA *15* *15* jeste ted se smeju *15* *15* ale vazne uzasne !! musim rict ze stalo za to pockat si *4* diky *4* *15* *15* jeste jednou uzasne a hlavne srandovni *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: další dílek

*15* já se u toho taky smála když jsem to psala. *15* a děkuju *3*
            a příští díl už nebude tak srandovní... spíš naopak bude smutnej a... no si počkejte *3* *15*
            • bibavi

Re: Re: Re: Re: Re: další dílek

diky moc za super diel bola to naozaj srnda ja som sa usmievala ako slniečko na hnoji ked som to čitala.A naj jej mieste by somsa asi chovala tak neak podobne teda pokial by som neodpadla ale zas by ma musel prebrat. *14* *15* *15* *15* *3*
            • zzj

no to vazne nn *15* ale premlouvat te vazne nebudu *4* ale kdybys to tam dala tak se taky zlobit nebudu *15* *15*
            • polinka

no nechápu, páč já vim, jak to bude dál... narozdíl od vás všech *15*
              a zaplat pánbůh že už mě nebudeš přemlouvat *15* další přemlouvání si fakt nezasloužim *15*
            • zzj

tak na ten uz se taky tesim *4* ikdyz bude smutny *15* neboj nebudu te uz premlouvat abys ho tam dala *15* *15* jako minule ale pochop vis jak to bylo napinavy ! *15* *15*
  • luuuca

.

aaaaa tak ten stahovak sem nevidela...chtelo sa mne moc spat *1* co tam bylo prosim? *1* *1*
    • luuuca

Re: .

mm dekuju ze ste mne to popsaly *1* ze duchodci..a tancit na mj *1* *1* to je moc *1* jo tu malu slecnu sem videla na YT zpivat je dobra *5* este jednou diky *14*
      • zzj

Re: Re: .

vsak jestli chces tak se podivej na www.nova.cz na ten dil se mi zda ze tam je *4*
        • luuuca

Re: Re: Re: .

oooo to fakt? *7* tak dik za info, v tom pripade se nekdy mrknu *1*
    • Re: .

Vlastně byl celý díl o michaelovi, Mádl to docela dobře imitoval, pak tam byla ta holčička co zpívá v autě Heal the world, to je hodně známé, už si to na youtube asi viděla, pak indický Thriller, důchodci tančíčí Billie Jean *15* a na konci tam byla baba, která se přelepila izolepou a myslela si, že vypadá jak Michael...to tam fakt dávat nemuseli, bylo to dost trapný.. to je asik všechno *3*
      • zzj

Re: Re: .

jj ta baba na koncu byla neuveritelne trapna a naivni !!! krava !!!
  • zzj

pp

atk ja uz zase valim pryc *9* kvuli sestre jako ted jsem tu prisla a uz zase musim jit *9* ale urcite tu jeste prijdu *4*
  • baluska1

s a ahoj

ahuj koukali jste na stahováka? já jo..ta holčina byla kouzelná :*
    • zzj

Re: s a ahoj

jj ja jsem se divala *4* jj byla uplne uzasna !! *4* ale ta posledni holka *16* nemam slov hruza !! *8*
      • baluska1

Re: Re: s a ahoj

jo přesně..takhe bude vypadat ona až vstane z mrtvích..já se těšila před reklamou jak byly ukázky..že to bude hezjý..a ono to bylo hnusný..:/ chudák michael :(
        • baluska1

Re: Re: Re: s a ahoj

http://www.youtube.com/watch?v=I2Wj aAwm59g
          Jsem to natočila :D ta holčička

http://www.youtube.co m/watch?v=4xnxAcOnQo0
          ale tahle trapka
          • zzj

Re: Re: Re: Re: s a ahoj

podivam se na to opacne *15* napred se rozcilim a pak zase uklidnim *15* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: s a ahoj

jj presne jako kvuli tomu jsem jeste nesla spat a dockam se tohoto ! *9* tak jako fakt pekny a jeste to dorazila vetou ,,I love you" *16* vazne trapka MJ to nerikal jenom tak on to rikal pac to tak citil a navic nemluvi jak krecek ale jako normal clovek !!
          • bibavi

ahoj dalo sa čakat že to bude traparna len som nevedela jak velka a toto bola hodne velka!!!! *16* a to si hovorí že jeho fanušik ja by som to nezniesla a este sa na tom bavyli *8* *16*
          • baluska1

prej jako křeček :D hey to je moc *1* *1*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: s a ahoj

tos a nn *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit