Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

,,,

http://www.youtube.com/watch?v=R12Q VtuB0_Q&a=p8vcVANmneg&playnext_from =ML
    tohle video se mi opravdu zalíbilo. sice obvykle ty, co zpívaj Michaelovi písničky nemám ráda, ale tenhle kluk je fakt dobrej
    • Re: ,,,

Úplně koukám *14* vážně je to moc povedený a navíc Man in the mirror je celkem těžká písnička.. *4*
      • Re: Re: ,,,

co zas melu? *15* chtěla jsem napsat, že se mi líbí hlavně jak tam zpívá Man in the mirro a je to těžká písnička.. *4* ale celé je to pěkné..
        • zzj

Re: Re: Re: ,,,

je to hodne pekne *4* man in mirror je moje jenom MOJE *14* *15*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: ,,,

jj je to peckový *15* já to posloucham už několik dní furt dokola XD
            Mam to i jako mp3 jestli to někdo cete poslat stačí napsat *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ,,,

já bych chtěla *15* tak jestli budeš mít chvíli čas, tak prosím na mail kytinikki@seznam.cz
              děkuju moc *4*
  • Slunečnice

Tak by mě zajímalo.. Poslaly jste některá Michaelovi slunečnici do Forest Lawn?
    Já jsem nad tím přemýšlela a asi tam nějakou ještě pošlu *14* *14* Od Lisy bylo moc hezké co udělala *4*
    • bibavi

Re: Slunečnice

to ja čakam na brachu ked dokresli jeho obrazok a potom to tam určite pošlem *14* *15* *15*
      • bajush

Re: Re: Slunečnice

To je boží nápad. *4* Akorát nevím, kde v tomhle počasí seženu slunečnici... *15* možná v květinářství nebo že bych zašla ke 12 měsíčkům? *15*
        • zzj

Re: Re: Re: Slunečnice

ja si zajdu ke 12 mesickum *15* *15* pac jsem se divala asi ve trech kvetinarstvi a nikde nemeli *9* *15*
          • bajush

Re: Re: Re: Re: Slunečnice

Tak až k nim půjdeš, vem jednu i pro mě. Nebo mi aspoň řekni cestu, abych je našla. *15* Ale klidně bych mohla nějakou vzít na poli. Dyť ta jedna slunečnice se tam ztratí... Jenže tady nic takovýho neroste... to mu tam nemohla Lisa dát třeba sedmikrásky? *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Slunečnice

nebo pampelišky, že *15* ty jsou všude *15*
              jenže to by bylo hodně neuctivé.. navíc, Michael miloval slunečnice, takže volba byla jasná *4*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Slunečnice

taky si rikam *15* *15* *15* *15* ale zase tu uthne kazdy ale slunecnici nn *4* ja bych treba dala lilie *14*
        • Re: Re: Re: Slunečnice

v květinářství určitě *4* Snad jsi to nechtěla ukrást někde na poli? *15* no ikdyž, co by jsme pro Michaela neudělaly *15*
  • bibavi

.

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/84147 pekne kratky rukav aeste jedna ak by vam bola jedna malo

http://www.karaoketexty.cz/fotky/michael-jackson-2971/84147 *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: .

on tam nemá krátký rukáv, nemá tam žádný *15* *15* ňuch *14*
      • bibavi

Re: Re: .

no ved o to ide je tam taaak nuch *15* *15*
        • Re: Re: Re: .

já to myslela tak, že tam nemá vůbec žádné tričko *15* ale je to nádhera *14*
    • bibavi

Re: .

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/83491 *5* *5* a tato je uplne naj nuch *15* *15*
  • zzj

:(

toto video mi pripomela jak jsem trpela o prazdninach *9* *9* porad to stejne boli *9* to video jsem nasla presne 30.6 nwm proc ale nemuzu na to zapomenout *9* pokazde kdyz se na to video podivam tecou mi slzy a brecim *9* ale vy to taky znate zhe? *9*

http://www.youtube.com/watch?v=jNi5lgAifzc&feature=related
    • terullka00

Re: :(

ahojky, asi sem úpe blbá ale vypadlo mi z čeho je to v čase : 4:15 , 4:33 , 5:25
      předem moc díky *14* *15* *7*
      • Re: Re: :(

4:15 - Childhood
        4:33 - You are not alone
        5:25 - to bohužel nevím..nebo to z tohohle úseku nepoznám..
        • terullka00

Re: Re: Re: :(

ale ne to youare not alone tak ještě před tím... *15* ?? *7*
    • Re: :(

tohle jste mi neměli ukazovat.. *9* je to jedno z prvních videí, které jsem viděla o jeho smrti.. *9* ale je krásný *14*
      • zzj

Re: Re: :(

jj u me to taky bylo jedno z prvnich videi ktere jsem videla kdyz zemrel *9* *9* *9* *9*
  • ..

http://mjjgallery.free.fr/dangerous /appearances/tour/004.jpg *14* tam je pěkný *14* a ty kytky ve vlasech, co mají ty holky jsou super, škoda že jednu nemá taky Michael *15* *14*
    • zzj

Re: ..

skoda no *15* *15* ale mu to sekne i bez ni *15* *15*
  • polinka

hee hee

včera sme měli angličtinu a jedna holka se začala smát a učitelka jí začala jakoby parodovat a taky se začala smát stylem hee hee a já tak z ní takovej výbuch *15*
    • mj22

Re: hee hee

joooo tak to nám se povedlo rozesmát učitele,kterej už učí přes 30 let a poprví se ve škole zasmál až asi tak před 14 dnama v naší třídě *15* *15* takže jsme teď před ostatníma strašní borci *15* *15* *15*
      • Re: Re: hee hee

a jak se vám to povedlo? *15*
        • mj22

Re: Re: Re: hee hee

totálně primitivní věc...ten učitel je totiž štrašně šetrnej k životnímu prostředí a jeden kluk od nás ze třídy(šampon) se o přestávce čímsi voněl a přišel tam ten učitel.No a můj další spolužák prej takový:Jirko,nevoň se tím sprejem,vypouštíš do ovzduší feferony!!! *15* *15* *15* *15* a on(ten učitel) takovej výtlem a my taky,protože ten jeho smích je takovej divnej *15* *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: hee hee

jestli se 30 let nesmál, tak se nediv, že má divnej smích *15* *15* ale je to dobrý *15*
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: hee hee

no Zdeni,to nevim jestli se nám ho podaří ještě jednou rozesmát *15* *15* *15* ale pokusíme se o to a sand to i nahrajem *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: hee hee

musis ho nekdy nahrat at se taky zasmejem *15* *15*
    • Re: hee hee

*15* u nás to dobře paroduje jeden učitel *15* z něho nikdy nemůžem *15*
    • zzj

Re: hee hee

*15* *15* to ti verim *15* *15* *15* ucitele jsou nekdy tak trapni ze to je az smesny!! *15* prikladem jsou ucitele s moji skoly ! *15* *15* *15* *15*
  • ???

ahojky je tu někdo, píšu ze školy.. *7*
    • Re: ???

já jsem tu až teď *15* protože máme ve škole maturity takže jsme měli 4 hodiny *15* takže jsem doma brzo *15*
  • baluska1

2 díl

http://michaeljacksonkop1.blog.cz/1 005/jak-se-zrodila-hvezda-2-dil
    Ki ki tady máš ten druhý díl..
    • Re: 2 díl

díky.. *4* je to povedený *4*
  • ..

http://mjjgallery.free.fr/history/s hortfilms/sim/001.jpg *14* tady je úplně ňuch *14* a má tam dokonce krátký rukáv..
    • thesimsa

Ááá Stranger *14*
      • polinka

Re: Re: ..

no jo ty seš na strangera vid? *15*
        • Re: Re: Re: ..

jááá taky *15* *15* *14*
    • polinka

úúúúúúúh I love you Michael!!!! *14* *15*
  • pro Poli - povídka

psala jsem to už včera, ale ten příspěvek se neuložil... tak ještě jednou *4*
    Ta povídka je úplně skvělá. Vážně se ti moc povedla *4* hlavně je to hodně dramatické a napínavé, úplně jsem se do ní začetla a už se nemůžu dočkat dalšího dílu *15* měla bys to vydat jako knihu *15* *4*
    • polinka

Re: pro Poli - povídka

děkuji moc moc *4* doufám, že to neřikáš jen tak... *3*
      • Re: Re: pro Poli - povídka

Neříkám, ze všech povídek co jsem četla je ta tvoje nejlepší *4* ty ostatní jsou samozřejmě taky moc pěkné, ale ta tvoje je prostě něco úplně nového.. už ten nápad s těma drogama.. a líbí se mi i styl jakým to píšeš *4*
        • polinka

Re: Re: Re: pro Poli - povídka

oooo děkujííí moc!!! *4*
          • Re: Re: Re: Re: pro Poli - povídka

není zač *4* jen říkám co si myslím a hlavně pravdu *4*
            PS: a kdo je tady děkovací robot? *15* *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: pro Poli - povídka

Tss *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: pro Poli - povídka

no jo ty aby ses neozvala *15*