Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bibavi

.

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-421752 tak a takto si ho mozeme pamatat az do konca naseho zivota *14* *14* *14*
    • Re: .

ňuch *14* *14*
      • zzj

Re: Re: .

je uplne klasnoucky
  • pa

Tak já letím *4* Mějte se *3*
    • zzj

Re: pa

jeste nechod
  • bibavi

privesok

http://www.aukro.cz/item1028735272_ privesek_michael_jackson_s_retizkem .html ale aj tento je keknucky *14* *14* *14*
    • zzj

Re: privesok

ten bych taky chtela !
    • mj22

Re: privesok

No tak ten je nádhernej *14* našla jsem někde i náušnice,hodně podobný,hodily by se k tomuhle přívěšku *3*
    • Re: privesok

Hejjj. ten je krásnýýýý♥ Chci ho taky...
    • Re: privesok

juu *14* ten chci taky *15*
  • zuzanka666

Funny

Prosím podívejte se na tohle
    http://www.youtube.com/watch ?v=raw96oUPGLk

Důležite!!!!!
    • zuzanka666

Re: Funny

FAKT SE NA TO PODÍVEJTE!ASPON NA ZAČÁTEK mICHAEL SE TAM TAK KRÁSNĚ SMĚJE *3*
      • Re: Re: Funny

koukala jsem se a je to nádhera *14* když on se směje musím se smát taky *4* *15* *15*
  • zzj

.... :( pokracovani

ja nwm jestli to budem tancit a ty prasky jsem jeste nevyhodila a ani nevyhodim promin !
    • zzj

Re: .... :( pokracovani

asi te tim nudim *9* ale ty prasky proste nevihodim PROMIN *4*
      • zuzanka666

Re: Re: .... :( pokracovani

Já vím že MJ chtěl žít věčně.On miloval život.A užíval si ho i přes všechny ty cance co o něm napsali.Je spousta věcí pro co žít dál.Nikdo z nás ještě nemá novou knihu,neviděli jsme všechna videa,všechny fotky a musíme dál předávat odkaz krále popu novým generacím,kteří neměli tu možnost žít ve stejné době jako Michael.Ale je těžké být bez něho a představovat si co se asi ted děje s jeho překrásným tělem tam někde pod zemí...To se nedá zvládnout... *9*
        • bibavi

Re: Re: Re: .... :( pokracovani

hele na to vobec nemysite co je s jeho telom proste musite mysliet na to aky je na nas pysny ked sa na naas pozera z hora *3* *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: .... :( pokracovani

*9* *9*
        • Re: Re: Re: .... :( pokracovani

ani mi to neříkej.. *9* vím, že je to strašná představa, ale musíme se s tím poprat *4*
    • zuzanka666

Re: .... :( pokracovani

Rozhodně nejsi sama kdo má schovany prášky...
      • zzj

Re: Re: .... :( pokracovani

*9* to neni tak lehke je vyhodit zhe ? *9* *9*
      • Re: Re: .... :( pokracovani

ale no tak holky *9* *9* Michael chtěl žít věčně, tak se řiďte podle něj *9* *4*
  • zuzanka666

MJ

Though we´re far apart
    You´re always in my heart
  • anet98

Papa

Holky moc mě to mrzí, ale už musím jít. Tak se tu mějte, snad ještě přídu. Páááááááá. *4*
    • Re: Papa

měj se *3*
      • zzj

Re: Re: Papa

pp
    • zuzanka666

Re: Papa

Tak ahojky
  • anka6959

ty brdo

dneska sem k narozkám dostala THIS IS IT ještě me se na něj koukali ve škole je to NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ MEGA SUPER BOMBA FILM *14* *14* *14* *14* MICHAEL 4EWER IN MY HEART *14* *14* *14* *14* ale kluci samozřejmě si dělali zněj srandu a ještě do toho kecali *9* *9* *9* *9*
    • zzj

Re: ty brdo

Všechno nejlpší k narozeninám *4* *4* (jestli teda je mas dneska)
    • Re: ty brdo

miluju tenhle film *14* sice jsem ho viděla jen jednou, když byl v kinech, ale určitě plánuju koupit si dvd
      • bibavi

Re: Re: ty brdo

to ja to mam pre istotu v pocitaci a som rada uz som to videle vela vela krat. *14* *14* *14*
        • jirineczka

Re: Re: Re: ty brdo

jo vse nej k narozkam ja ho videla nespocet krat ale porad dokola na nej koukam a je skoda ze tu uz Majkí není
      • anet98

Re: Re: ty brdo

This Is It je úžasný. Jo a všechno nejlepší k narozkám. *15* *4* *3*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ty brdo

This is It je úžasny.Michael tam vypadá tak sladce a až na to že je tak vyhubly i zdravě.Ne jako někdo kdo má za chvíli umřít...Taky ti přeji vše nejlepší k narozkám *14*
  • zuzanka666

Kniha

Nová kniha o Michaelovi se jmenuje Legenda Michael jackson-Král popu v dokumentech a fotografiích.Určitě ji musíte všichni mít *14*
    • Re: Kniha

tak tu nemám *9* , ale chci *15* zatím mám jen Moonwalk
      • zuzanka666

Re: Re: Kniha

Stojí 890Kč *9* *4* Já jí budu stopro mít! *15* Asi tak na vysvědčení *14* Já osobně mám 5 knih o Michaelovi *15* *14*
        • jirineczka

Re: Re: Re: Kniha

a kde s to da koupit ta kniha?
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Kniha

Myslím že jí určitě seženeš v knihkupectví
      • anet98

Tak tu taky nemám. Mám Moonwalk, Michael Jackson 1958-2009 a pak ještě Michael Jackson Král popu 1958-2009. Ale tuhle vůbec ani neznám. *9*
        • Re: Re: Re: Kniha

tak to se máš, když jich máš tolik *4*
          • anet98

Re: Re: Re: Re: Kniha

*4* Musela jsem si je koupit. Nešlo jim odolat. *14* *4*
            • bibavi

Re: Re: Re: Re: Re: Kniha

ja mam len moonwalk asi by som to mala zacat rozsirovat *3* *3* *3*
    • jirineczka

Re: Kniha

tu musim mit *14*
      • zzj

ja ji chci taky !!
    • zzj

Re: Kniha

tu nemam *9* *9* ja mam jenom Michael Jackson od David I´ Hermitte ci jak se pise *15*
  • zzj

:(

jestli chcete vedet co citim tak si muzete pustit tuto pisnicku ta to docela popisuje *9*

http://www.youtube.com/watch?v=101cG1nLqO0
    • Re: :(

Bohužel si to ani nemusím pouštět, abych to věděla... *9*
      • zzj

Re: Re: :(

mam strach se nebudu brecet 25.6 *9* *9* ze se treba zasmeju *9* *9* *9* *9* boli to uz ted a nemuzu prestat brecet kdyz si vzpomenu ze tu neni *9* *9* *9*
        • bibavi

Re: Re: Re: :(

ja som si až teraz uvedomila že to bude za chvilu rok bez našeho Mika *9* *9* *9* ja uz nechcem byt bez neho *9* *9*
        • zzj

Re: Re: Re: :(

zase se to vraci Niky *9* *9* ja uz vazne nemuzu !!!!
          • Re: Re: Re: Re: :(

to zvládneš *4* taky jsem na to teď dlouho nemyslela a byla jsem v pohodě, jenže včera mi všechno došlo... *9* hlavně nezapomeň co jsem ti řekla *4* ...
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: :(

ja nwm jestli to budem tancit *9* a ty prasky jsem jeste nevyhodila a ani nevyhodim promin ! *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :(

přece chcete tančit Thriller ještě ve Zlíně na náměstí, na to taky těšíš *4* hlavně neudělej žádnou blbost, všem bys nám chyběla *9* a taky doufám, že si už vyhodila ty prášky!!
            • zuzanka666

Michael miloval život.A nikdy by nespáchal sebevraždu.Proto i my to neuděláme.I on musel přežít smrt svých oblíbených umělců... *9*
              Chtěla bych ho zpátky šíleně moc *9*
            • zzj

jenze to je tezke !!! *9* predtim jsem zila aspon kvuli te akademii chtela jsem to naucit spoluzaky ale akademie je pryc a na me ceka zase prazdny zivot bez MJ *9* ja se nechci dozit toho dne !!!
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: :(

Já už taky nemůžu.Zase brečím.Mě poslední dobou dokáže rozveselit jen Usher ale také mě rozpláče...Včera jsem si pořád dokola pouštěla You Are Not alone a byla ve svém koutě mezi plakátami Michaela.Je to tak těžke žít na světě bez něj*9* *9* *9*
            • mj22

sakra nebulte nebo budu taky!!! *9* *9* *9* se tyhle myšlenky radši snažím rozhánět tím,že si třeba prohlížím fotky nebo videa,na kterých je MJ šťastný *4* *9* tak to zkuste taky,třeba vám to pomůže.....ale zase na druhou stranu mě to někdy dostane ještě víc *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit