-
SPLNĚNÍ SEN
DAVIDEK DOSTAL BYL V HOLLYWOODU A ŠAHNUL SI NA CHODNÍKU SLÁVY NA MICHAELOVOU HVĚZDU VÍCE O TOM VE STŘEDU NA MARKÍZE V 20.00HOD. V POŘÁDU MODRÉ Z NEBE.TAK MŮJ SEN SE SPLNIL TAK MOC JSEM SI PŘÁLA A PŘESTAVOVALA JSEM SI JAK DAVÍDEK JE V AMERICE A MOJE PŘEDSTAVÁ SE MI SPLNILA.JEN MĚ MRZÍ A BOLÍ ŽE TU S NÁMI NENÍ MICHAEL.MICHAEL BY BYL VELMI ŠŤASTNÝ KDYBY VIDĚL DAVÍDKA. -
-
Re: SPLNĚNÍ SEN
Prokrista vypni si ten caps lock, nebo Ti ho z tý klávesnice osobně vyrvu ! To se nedá číst ! -
Re: SPLNĚNÍ SEN
tak to davídkovi přeju, tak malej človíček a už si toho v životě prožil hodně. michael rozdává radost i po smrti. a tady jde vidět jak úžasný člověk to byl. škoda, že můj sen se nesplní, a to, aby tu michael ještě byl
-
-
kecy!
nechci tady nikoho urářet ale když michael žil, tak vás nikoho nezajímal, v časopisech neměl žádné plakáty a na osobnostech žádnou návštěvnost ani fanoušky!! až po smrti ste si ho začali všímat! *13* -
-
Re: kecy!
ale máš tak trochu pravdu *1* -
BYL ROK 1991 A MĚ BYLO 7 LET KDYŽ JSEM SE ZAMILOVALA DO MICHAELA A MILUJI HO POŘÁD A CELÝ ŽIVOT HO BUDU MILOVAT.JE PRAVDA ŽE NĚKTEŘÍ LIDÉ KTEŘÍ NEMILOVALA MIKE ZAČALI HO OBDIVOVAT A MÍT HO RÁDI AŽ PO MICHAELOVĚ SMRTI.ALE JSOU TU LIDÉ CO HO MILUJI CELÝ SVŮJ ŽIVOT JAKO JÁ A PAMATUJÍ SI MICHAELA JAK JEŠTĚ VYSTUPOVAL ZE SVÝMI BRATRY JAKO JACKSON 5. KDYŽ MICHAEL ŽIL HODNĚ MĚ ŠTALO,ŽE O MICHAELOVI NEPÍŠOU NEJSOU V ŽÁDNÉM ČASOPISU JEHO PLAKÁTY A ČLÁNKY ALE ZA TO NEMŮŽOU FANOUŠKY MICHAELA ALE REDAKCE TĚCH ČASOPISŮ. -
-
Re: Re: kecy!
neřešte ho,my nemusíme nic dokazovat ;) -
-
Re: Re: Re: kecy!
přesně tak misuleee *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: kecy!
Coo ??...
co to meles!!!...Mě se líbil i kdyz zil!
a me nezajima jetli veris nebo ne *13*
a ty tvoje reci jdi psat tamhle panu gottovi! a ne nasemu michaelovi!! *14* *15*
-
-
-
-
Zdravím tě NEREGISTROVANÝ UŽIVATELI....myslíš si,že s Mikem nic nedávali v časopisech když tu ještě byl??Myslíš si to???Podívej se na můj pokoj....ČLÁNKY STARÉ I NĚKOLIK LET....ČLÁNKY NOVÉ.... *4* COPAK TY SE CHODÍŠ DÍVAT NA OSTATNÍ FANKLUBY NA NÁVŠTĚVNOST??JESTLI ANO PODÍVEJ SE NA STARŠÍ PŘÍSPĚVKY! -
no tos nás teda urazil *15* až sem úplně na tebe naštvaná *15* neměl by sis poposednout? třeba si sedíš na myšlení *3* -
*15* *15* nějaký inteligent se ozval *15* když rozdávali mozek,tys chyběl co? *15* -
tak nikoho neurážej, myslím si že měl dost fanoušků i za svojeho života, jen někdy si uvědomíš cos miloval až to ztratíš. a je moc fajn, že jsou tady lidi, kteří o něm píši hezky a tak máš pocit že tu pořád je. mě je 25 a Michaela mám ráda od svých osmi, jsou tu lidi, kteří jsou mnohem mladší než jsem já a nemysdlím si že by ho měli rádi nebo ho znali o nic míň jak já.to spíš média na něm chtějí po smrti vydělat a to je hnus, né fanoušci *13* *13* -
-
Re: Re: kecy!
vážně??? tak na jakým místě návštěvnosti byl, když žil?? a kolik měl fanoušků na osobnosti.cz?????? *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: kecy!
už mě vážně ser....!!! o co ti jako pořád jde??? to děláš jako nějakej průzkum kolik fanoušků měl a kolik má teď?! a že ty se teď o to tak hrozně zajímáš až když umřel!!!! nevím co jako tím sleduješ??!! to by mě hrozně zajímalo!!!a bež si uzážet někoho jinýho někam jinam, a dej nám všem pokoj!!!!a nehudu nikoho přesvědčovat jak dlouho mám Michaela ráda, ale jinak je to 17 let a mrtvej teda tak dlouho rozhodně není. a i kdyby ho někdo začal mít rád až teď tak na tom nevidím nic špatnýho, to je jako zakázaný že mu někdo vzdává hold až po smrti???!!!hmmm si dobrej magor!!!! *8* *8* *8*
-
-
-
-
kecy!
nechci tady nikoho urářet ale když michael žil, tak vás nikoho nezajímal, v časopisech neměl žádné plakáty a na osobnostech žádnou návštěvnost ani fanoušky!! až po smrti ste si ho začali všímat! *13* -
-
Milujeme Michaela, milovali jsme ho a milovat budem!!a ty si ty svoje KECY strč někam!!!! *4* *4* *4* takový lidi mám fakt ráda,
-
-
kecy!
Ghost
Zdarééc :D Jak se vede? :DD Hledam fotku z Ghost,kde je Michael celej,aby tam byla vidět ta košile a nějak se mi to nevede...Nevíte někdo o nějaký takový fotce? *15* -
-
Re: Ghost
ahojky .. já mám nějaký uložený v kompu .. *3* *15* *15* *5* -
-
Re: Re: Ghost
Jéé,pls pošly nějaký *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ghost
a kam ? tak mi dej e-mail *15*
-
-
-
-
??
Nevíte kde se Michael naučil zpívat? *7* jako ještě když byl malej, myslíte že v kostele nebo to uměl od přírody? *7* *15* -
-
Re: ??
to umel i kdyz byl malej!!
jak vystupovaly jackson 5 -
-
Re: Re: ??
vím *15* *15* právě se ptám kde se to nauči před Jackson 5 *15*
-
-
Re: ??
od přírody *15* ale samozřejmě ho musel ještě pěstovat *15* -
-
Re: Re: ??
óóó *15* tak né jen superman ale i génius *15* -
-
Re: Re: Re: ??
jó jo *15* Supermanovský génius *15* Superman by mohl závidět *15* *14*
-
-
-
-
Omer
Je to pravda že Omer je Michaelovo Utajený syn ?! Kdyby jste viděli tu podobu!
to musí bejt jeho syn!!! *3* -
-
Re: Omer
Omer není Michaelův syn !! *13* *13* Rodina Michaelovo a sám Omer to popřeli že není syn Michaela !! Michael má jen tři děti Prince,Paris a Blanket. -
-
Re: Re: Omer
ale jsou si táák podobný *7*
-
-
Re: Omer
Nakonec to prý není jeho syn.
-
-
Plakát
Tak mi to s tím albem nestačilo a musela jsem si pořídit ještě plakát-je metrovej a z Bad. *14* *14* takže se na něj moc těším. -
-
Re: Plakát
tak to se mááš *14*
Tady u nás skoro vůůbec nedávají plakáty Michaela *9* *9*
Jenom blbou Miley cyrus!! *16* -
-
Re: Re: Plakát
Jono *15* všude je jen Miley nebo "HANNAH MONTANA" *9* Jen u ťamantů mají aji Miley a Michaela joo a jestli někdo bydlíte někde, kde je Kika tak tam mají plakát Michaela tak jestli ho chcete tak si ho tam jděte koupit ale teda nevím kolik stojí... já si ho bohužel nekoupila páč nemám na metrovej plakát už místo *15* -
-
Re: Re: Re: Plakát
já ten metrovej z kiky dostala od kámošky k vánocům .. *3* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Plakát
wow se máte *14*
-
-
-
-
-
Hlasujte pro Michaela
prosím hlasujte pro Michaela *4* http://tweeter.faxo.com/Musician_of_the_Month/2011/02 -
♥BlackorWhite♥
Jak se Vám Michaek Více líbí ?
Černý nebo Bíly? ♥
Black or White? ♥
*14* *14* *14* *14*
Mě teda Černý *14* ale bílý taky *15* *14* -
-
Re: ♥BlackorWhite♥
Mě se víc líbil černý *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ♥BlackorWhite♥
žejoo *14*