Přejít na výpis diskuzí

Michael Jordan

OSOBNOST 31.12.2006 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael Jordan je nejbohatší sportovec na světě,čisté jmění 3,2 miliard dolarů.Penize nejsou v životě všechno.

• michael jordan je považován za nejlepšího basketbalistu všech dob

• 2.nejbohatší sportovec na světě.

nejbohatší sportovec na světě je rumun Ion Tiriac 1,6 miliardy dolarů.(hrabě Drákula).

• Aj ja som vodnar ale narodila som sa 2.2.2006
  • Si naj jordan nas stryko ta ma strasne rad a ma vsetky tvoje veci mikiny a topanky atd.
  • V Epic Rap Battle proti sobě rapují sportovní legendy Michael Jordan a Muhammad Ali. Battle si vychutnej česky:
    http://sledujcesky.cz/erp-michael-jordan-vs-muhammad-ali
  • MJforever
    Happy B-Day Michael! ♥
  • Mike Jordana nehorázně MILUJU ! :)
    Je to nejlepší hráč všech dob !;)
    Nevíte kde bych sehnala jeho citáty ? :)
    Diky *14*
  • nick

Michael Jordan byl dobrej hrač a proto trenuju dene aby jsem byl jako on a dostat se otrošku víc než byl Michael Jordan to možna ani nejde
  • MJ

Michael Jordan má dnes 48.narozeniny.Chci mu popřát-Happy Birthday!MJ je nejlepší!
  • michael

všetko najlepšie Michael *4*
  • jacksonmax

Jacksonmax

Čusek,mám moc rád Michaela Jordna...Já taky hraju basket a je to můj vzor!!!! *1* *1* *1* Chci být jako on *14* *14* *5* *5* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Kariéra

Všichni tu říkáte že chcete hrát jako on tak jak furt píšou na ty trička: Just do it :-D taky sem si vždycky přál zasmečovat a po měsících cvičení bum :-) nic neni nemozny...
  • JORDAN!!

muj sen- hart aspon zdaleka jako on:( ale to se mi asi nikddy nepovede on je užasnej nejlepši hrač jakej kdy byl ty jeho smeče to proste je nezaměnitelny miluju ho...je krasnej uzasnej boziii nejlepsi hrač.... *3*
  • Re: dc

ano!
  • dc

mike je king moj vzor moje ja moje srdce! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • hanelka

ahojki

moj kamarat je totalne do neho zblazneny je jeho javacsi vzor,,,jeho snooom je hrat basket v NBA dufam ze sa mu to splni *14*
  • Re: Nikdy nezapomenu!!!

Moje slova... byl to totální showman :-) rádá vzpomínám na ty časy, když se hrálo NBA s ním... už to není to co to bývávalo, ale dá se to sledovat... :-)
  • stár

Michael Jordan byl, je a bude můj vzor.Kvůli němu jsem začalá hrát basket, a musím říct, že je to fakt skvělá hra. *14* A navíc je Mike šikovný, i když by to mohl byt můj tatík *4* Fakt týpan *5*
  • MICHAEL JORDAN!!!

Michael Jordan je najlpsi hrac na svete je cool hra basket na jednotku proste uzasne.ON JE PROSTE SKVELY!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit