-
Re: Terka..
přesně tag... *3* -
Terka..
Nepřipadáte si trapně? Hádáte se tu u někoho kdo toho tolik dokázal. Michael je skvělý sportovec a to, že je hezkej není to hlavní, ale proč si to nepřiznat je to super když je někdo tak úspěšnej a ješte hezukej. jistě kdyby nebyl hezkje neměl by tolik fanoušků a hlavně fanynek, ale to, že ho obdivuje tolik lidí není krásou. je to hlavně těma výkonama. To, že je to nudný plavat sem a tam je každýho názor. Ale on to dělá protože ho to BAVÍ. Jeho baví plavat sme a tam, tebe baví hýádat se tady o tom, že má debilní koníčky, mě baví tohle a někoho zas támhleto. takže můj názor na Michaela je takovej. Je to skvělý sportovec, úspěchy má vydřené, nedopuju a zaslouží si obdiv za to co letos v Pekingu předvedl. Doufejma, že ho uvidíme v Londýně v ještě lepší fromě, pokud to jde. Jinak to, že je hezký je jedině plus. některý jeho fotky jsou fákt moc hezký, a lidi co tady melou kecy o tom, že dopuje, nebo "jen plave sem a tam" maj právo se vyjádřit. Ale at si to cpou někam jinam, nás kteří Michaela obdivujeme to nezajímá :) -
Re: Nechápu nic
On neplave proto, že by mu už nic jinýho nezbylo.....ale plave proto, že jako malý měl poruchu soustředění z hyperaktivity a tak ho jeho matinka přihlásila na hodiny plavání a nejspíš v tom byl dobrej už tenkrát, tak u toho zůstal... *3* -
Michael..:-)
Michael je dost dobrej plavec a je krásnej...mooc ti fandim.... *14* *14* *14* -
ŽRALOK Z BALTIMORU
Přesně tak Michael Phelps je nejlepší plavec všech dob a dlouho bude, jeho rekord 8 zlatých medailí jen tak nikdo nepřekoná. a navíc 14 zlatých medailí ze dvou her už vůbec ne, je to vzor mnoha lidi. a navic je krásný. má velký dar od boha *4* -
Re: michael
Přesně tak souhlasim s tebou....Michaelovi bych fandila i kdyby se mi nelíbil..protože si myslim že doping by si sám sobě nedovolil a že je prostě od přírody talent...a jinak má tu výhodu že je jeden z nejlepších sportovců na světě a ještě k tomu moc hezkej kluk *14* -
Serte na to...je to prostě Phelps :)
Ahoj, lidi nehádejte se, pravdu nikdy nezjistíte. Můj názor je, že Michael je fakt úžasnej plavec, kterej nedopuje a všechny úsopěchy má naprosto vydřený....plavání je dřina ostatně jako každej sport....a to, že na těch novejch fotkách je fakt kunda mu jeidně přidává na plusu :) je to pro mnohé vzor :)Jen tak dál... -
michael
takovy hadky zbytečny tady prostě někomu se Michael líbí a fandímu někomu nee každej má jinej vkuss..mě osobně připada hoodně sexyy chlap..ale nefandím mu proto že je hezkeyy ale proto že je i vybornej plavec!!!! -
Re: Re: Pochybná existence alias závistivý bratr
Já neříkám, že si nezaslouží obdiv! Je to úžasné co dokázal!!! Je opravdu výborný plavec, ale to jsem hned v mém prvním příspěvku napsala!!! Každopádně tady hodně lidí psala, že je krásný a bla bla... O tohle se mi jednalo. Že kdyby se teď neproslavil, tak ho ani neznají. Jinak nejsem malá pipka a jak už jsem uvedla, taky jsem věnovala sportu před pár lety vše, takže chápu, když někdo miluje sport!!! Hm.... -
Re: Re: Re: Re: Re: Pochybná existence alias závistivý bratr
Souhlasím s Iráčkem!!! Ty toho o sportu moc nevíš, tak tady laskavě nepoučuj! -
Podle mě, není Phelps hezký, ale to je fuk. Lidé, kteří se zajímají o určitý sport vědí, kdo je v něm dobrý a kdo ne. Pokud se člověk zajímá o plavání, tak ví, že je Phelps dobrý už delší dobu a také ví o skvělém Ianu Thorpovi, který ale bohužel už ukončil kariéru. Je pravda, že některé holky fandí sportovcům jen proto, že jsou pěkní, ale né všechny. Třeba já fandím sportovcům, protože mi jsou nějak prostě sympatičtí. Třeba John Arne Riise, pokud víš, kdo to je, tak víš, že není nikterak dobrý a už vůbec ne hezký. Prostě je to borec. -
Vidím, že nemá cenu s tebou o tomhle debatovat... Ano, Kateřinu Emons nikdo neznal, ale všichni znají Kateřinu Kurkovou, která se nedavno vdala za pana Emonse, víš? Takže bych řekla, že ty jsi ta, která toho moc neví... Neříkám, že Phelps je krásný a proto ho obdivuju - ten chlápek opravdu není můj šálek čaje... Obdiv si ale zaslouží! Až ty dokážeš to co on, tak si pak o tvém názoru pokecáme... Myslím, že kdybys ty vyhrála 8 olympijských zlatých, asi by se ti nelíbilo, že nějaká malá pipina o to bě rozhlašuje, že jsi nic nedokázala a že to vlastně nic není těch x vyhraných medailí... -
Pochybná existence alias závistivý bratr
kapitolka: plně s tebou souhlasím ve všem. Michael neni zlý člověk to je jasné. je to vzor mnoha plavců i neplavců. neni namyšlený -
Re: Re: Re: Re: Pochybná existence alias závistivý bratr
Nevím proč pipinko, ale to je fuk... Každopádně kolik bylo umělců, kteří se proslavili až po smrti?? A je jasné, že je vždycky někdo nejlepší... Jenže do jednoho roku se to změní a je zase někdo jiný lepší a pak většina lidí zapomene na toho člověka, kterého tak všichni "obdivovali" nebo snad nemám pravdu? Kolik lidí třeba znalo Kateřinu Emmons? Řekla bych že drtivá menšina!! Proč? PRotože se o ní nemluvilo... Kolik je světových tanečnic,stolních tenistů, atd, o kterých se nemluví... Myslíš, že kdyby Michael Phelps měl 37 let, trošku vrásky a neměl tak namakanou postavu, že by měl tolik obdivovatelek? Pak by tam mohl být někdo jen s pěti medailemi, ale krásný a všechny dívky by obdivovaly jen ho!! A věř, že by to tak bylo!!! -
Re: Pochybná existence alias závistivý bratr
Nexhápu já tvou mentalitu...nemyslim že on drží diety sice jeho tělo je bez jakehokoliv tuku ale když denně sní 10 pizz jak uvádí..nezdá se mi to jako dieta...sama závodně sportuju a vim že bez dřiny nejde sportovat ale nejde nic..a jak si dobrej ve sportu tak v žuvotě...tvoje pasivita ke sportu asi znamena neuspěchy v životě že? *13* -
Naprosto s tebou souhlasim..k jeho osobnímu životu ....Naše známa s nim trenuje a to bez keců..věřte nebo ne prostě je to tak...a říkala že tenhle kluk je zlatej,hodnej a nikdy by nepodváděl protože si je vědom toho že kdyby mezi sebou neměl ty kluky co mu pomáhají neudělal by to po čem vždycky touží..a on si dá další cíle -
Bez dřiny ale nic není.Kdyby Michael nedřel nebyl každej den v bazénu tak by to nedokázal.dřel, byl za to odměněn 8 zlatejma medailama.A co se týče těch pěněz jak tam několik lidí reagovalo myslím že u plavců nejsou tak velký jako třeba u golfistů nebo hokejistů a stejně většina sportovců dá nějaký peníze na charitu.že nedělá nic pro svět??? musí být člověk věděc aby dělal něco pro svět??NEEE nemusí.Michael ted zaplaval 8 zlatejch.děti ho uviděli a mohli si říct, že chtějí být jako on.Michael je inspiroval.někdo se zde taky vyjadřoval, že je nafoukanej.podle mě zase kec.Kdyby byl tak by nebydlel v olympijské vesnici a neděkoval by klukům ze štafety.neznám ho osobně nevím jaký je jeho soukromý život ale toto je můj názor. NěkteříLidi co tady píší se o něm vyjadřují jako by ho znali jako by dělali nějakej sport a přitom ho neznají a žádný sport nedělají. ZAMYSLETE SE NAD SEBOU.....ASPOŇ TROCHU -
Tak proč to neděláš ty, když je to tak jednoduché? A je za to tolik peněz a sláva... Nechápu, proč už dávno neplaveš místo něj... -
Re: Re: Re: Pochybná existence alias závistivý bratr
Jistě, že existují dobří sportovci a umělci, kteří nejsou známí, ale vždycky tu je někdo lepší, aby je trumfnul a prosadil se... Kolik znáš dobrých sportovců, kteří nejsou známí a dostali se třeba na olympiádu? Nikoho, co? A proč? Protože, kdyby byl někdo tak dobrý, že by se tam dostal, automaticky se o něm začne mluvit... Zkus trochu přemýšlet pro změnu ty, pipinko... -
Nechápu tvůj názor... Myslíš, že když je někdo v něčem dobrý, že ho musí všichni znát? Že ho musí znát celá republika? Myslím, že je to blbost. Je tolik skvělých umělců, sportovců a celkově lidí, o kterých se nemluví a přitom jsou tak úžasní tím, co dělají!! Važ slova...