-
Schumi
nejlepsi ze vsech je a navic je to dobrej kamos
*3* *3* -
-
Re: Schumi
kecáš že ho znáš....
-
-
:)
schumi je jezdec kvuli ktereho sem se zacla divat na formule a bez neho uz to neni ono! ale je tam massa! *14* *14* *14* *14* *3* -
Skončy-ls
Pěknej hajzl je to. *16*
Vzpomeňte na Jerez J.Villenevue, jej předjížděl a němčour to do něj záměrně napálil, nebo když zabraňoval předjetí Miku Hakkinenovi (ten ho pak stejně rozšlehal).
Dobře, že skončil před ním byli lepší a po něm přijdou také. -
-
Re: Skončy-ls
Jde vidět, že tomu fakt rozumíš *8* , takové chytrolíny mám fakt ráda...Schumi byl,je a bude nejlepší...a pokud přijdou lepší, bude to jen tím, že bude lepší technologie...Hakkinenovi stačilo vždycky "naplut na kola" a byl v pr....!!Takže tady nerozumuj.... *10* -
-
Re: Re: Skončy-ls
Hakkinen byl vždy minimálně tak rychlý jako Michael... a kdyby se A.Senna 94. nezabil Schumacher by byl rád kdyby získal čtvrtinu vítězství které dnes "vlastní". Navíc jsem nikdy nenapsal, že Sch. není dobrý pilot, je to osobnost F1, jen si nemyslím že je nejlepší.
Jak to myslíš, že příjde lepší technologie?, to víš že příjde o to se Bernie postará! Hoď mi jediný příklad kdy se pilot stal suverénem jen díky lepší technologii, samozřejmě je to plus mít rychlý spolehlivý vůz ale bez pilotových schopností to nepůjde.
-
-
-
Schumi je nejlepší
Ahoj já jsem Martin a ty. -
-
Michael
ahojky! Jak se máš? Já doufám,že hodně odpočíváš, abys měl dost sil na příští rok.Už se těšim!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
fuj alonzo jak o něm psát škoda psaní né . *16* za to šumi o tom bych napsal 30 stránek *14*
-
hledám e.mail na šumiho *1*
-
nemate nekdo mailik na schumiho ? *4* *4* *4* *14*
-
Schumi Rulezzz!
-
Schumi=king of the rain
Schumi je nejlepsi jezdec F1 ktery kdy byl.At si rika kazdy kdo chce,ale schumi byl je a bude legenda.GRAZIE SCHUMI !!! -
Re
Naprostý souhlas s baladys!! Schumi odešel na vrcholu své kariéry, ostatně, ten poslední závod to dokazuje více než dost! Kam se na něj Alfonz hrabe! Zas tak špatně nevypadá (to musím uznat-až na tu výšku 171cm), ale když už, určitě by se našli mnohem pohlednější piloti F1(ale nic proti tvému vkusu). "Co kdy jezdil" ??? Jak dlouho F1 sleduješ? Soudím, že moc dlouho asi ne. Neboj se, ty tvoje tiky se dají léčit, zajdi si k ortopedovi a on už s tebou něco udělá.*3*