-
Jezdit bude za stáj Mercedes
Lidi on bude jezdit za Mercedes.Mě klepne! *9* Člověk fandí jak Schumimu tak FerrariA teď?Jka se mám rozhodnout! *10* -
Navrat
Buh se vraci... *14* -
Re: Re: ..
všichni jsou trapný a dělaj sviňárny! -
Tak dneska mohl jet..
..je to fakt smůla ale horší by bylo kdyby se zranil!!! -
velká škoda!!!
schumi nepojede!ale jeho zdraví je přednější! -
nejlepsi jezdec v historii f1
jsi nejlepsi jezdec v historii f1 a taky budes jsi muj nejoblibenejsi spoortove světa *4* -
Další comeback...
....slavného "Majkla"! Ať se vydaří!!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: hhm
já taky nejsem odborník.Schumi je prostě nejuspěšnější pilot F1 -
Re: Re: Re: hhm
Nemyslím si...Sice to o něm tvrdí, ale já nejsem toho názoru...Tak nejsem odborník, ale to co dokázal Schumi fakt nikdo nedokáže... -
Re: Re: hhm
možná že Sebastian Vettel by jeho výsledky mohl přemoct *1* *3* -
Re: hhm
S tím nesouhlasím! Na Schumiho nikdy nikdo mít nebude... To, co dokázal on, nikdo nedokáže... A jestli jo, tak to nebude nikdo z nynějších jezdců F1... Schumi byl skvělý, jedinečný, PAN JEZDEC!!! -
:-*
Všechno nej nej nej Michaele *3* *3* -
Narozeniny
Všechno nejlepší Schumi *1* *5* -
...
Happy Birthday,Schumi *1* -
hhm
sice som v tedy este f1 nepozerala lebo som bola este mala ale pamatam si ho bol uzasny najde sa lepsi pretakar?? ano je to lewis hamilton *14* *14* *14* -
jj
jojo starej dobre Šumi *3* škoda že už nejezdí ale Kimi je taky supeeeer :) -
Schumi
Kvůli Schumiho jsem se začala dívat na Formuli strašně jsem mu fandila a hrozně mě vzalo když řekl že končí ve Formuli byla jsem strašně naštvaná ale teď tam je Kimi což je taky skvělý jezdec a ted mu fandím ale bez Michaela to prostě není ono. *4* -
michael
ayrton and schumacher best -
Neco pro Schumacherovi fandy
Cau vsichni co milujete Schumachera - mam možnost levne sehnat parfemy od Schumachera - i cele sady.tak se ozvete na rad-vas@seznam.cz -
Michael Schumacher
Pan Schumacher se mi jako jezdec F1 velmi líbil a vždy jsem mu fandil. Jen je škoda, že už toho nechal.