Přejít na výpis diskuzí

Michael Schumacher

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: RSC

Ahoj Mišáku už se těšim na sezonu 2008 a myslim su že se Alonzo v barvách Renoltu úplně stratí a Hamilton se asi nevzdá ale měl by jinak mu Kimi nebo Felipe ukáží jak jezdí ostří hoši *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Schumi

kecáš že ho znáš....
  • Re: ..

ses asi velka konina...a ty prasarny jak ty rikas ..pane znalče ,dokazujou ze tomu asi trochu rozumi...a aAlonso je jelito.nechat si do smlouvy napsat ze bude 1ka v tymu ....toe trapny *9* *4* *4* *9* *9* *13*
  • Michael

ahojky! Jak se máš? Já doufám,že hodně odpočíváš, abys měl dost sil na příští rok.Už se těšim!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mišák

Ahoj Michaeli! Jak se máš? Doufám, že se máš moc dobře a těšíš se na příští rok na závody. *14* *14* *15*
  • Re: ...

tany tany *3*
  • Re: ...

Evidentne jsi velky znalec formule a v tomto pripade i zemepisu, ze. Navic zrovna Alfons je peknej krivak, tak ho v teto souvislosti radsi nezminuj. Nebo kdyz zastavi v boxech, aby tymovy kolega nemohl jet, tak to je v poradku?
  • Mišáček

Jsi nejlepší a nejhezčí jezdec jakého znám. Jsi prostě nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *3* *15* *1*
  • Re: Alonso jde do hnoje

alonso je vypatlaný pako a stašnej šupák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! *10* *5*
  • Alonso jde do hnoje

Nevim o co se Alonso snažil,no alespon je vidět,že je to debilní španěl (patří do hnoje) *5* *10*
  • moje zlato

Michaeli jsi prostě nejlepší *14* Felipe i Kimi jsou taky dobrý ale ty jsi prostě GOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *4* *14* *3* *1*
  • miláček Michael

Michaeli! Jsi ten nejlepší jezdec jakého znám a doufám,že se ještě někdy k závodění vrátíš! Moc mi tam chybíš.
    *1*
  • Schumi v našich srdcích

Schumi zůstane v našich srcích,je jedno co udělal v minulosti,protože vše, co přišlo pak to předčilo a sám řekl, že kdyby mohl vzal by Jerez zpět. Nenajdete koncentrovanějšího jezdce,skvělejšího tátu a férovějšího chlapa.Bez něj už to nestojí za to... Zůstane v mém sríčku zakořeněný.....na pořád on je nejlepší!!! *14* *3*
  • ...

hajzl je to,myslite ze by vyhral ty svoje tituly bez tech prasaren na trati? treba to z Villineuvem,nebo minulej rok ta jeho magorina v Monte Carlu (nebo Monaku,ted nevim)jak tam v kvalifikaci zaparkoval v zatacce aby Fernando nemel sanci na lepsi cas...
  • ayrton

ayrton senna byl best
  • Re:

urvu ti brko ty magore a ještě něco fernando si zkracuje trate i kdyz nefandim mclarenu hamilton je lepší tak si ho vylyž ty skurvisyne
  • Schumi

nejlepsi ze vsech je a navic je to dobrej kamos
    *3* *3*
  • :)

schumi je jezdec kvuli ktereho sem se zacla divat na formule a bez neho uz to neni ono! ale je tam massa! *14* *14* *14* *14* *3*
  • Re: Re: Skončy-ls

Hakkinen byl vždy minimálně tak rychlý jako Michael... a kdyby se A.Senna 94. nezabil Schumacher by byl rád kdyby získal čtvrtinu vítězství které dnes "vlastní". Navíc jsem nikdy nenapsal, že Sch. není dobrý pilot, je to osobnost F1, jen si nemyslím že je nejlepší.
    Jak to myslíš, že příjde lepší technologie?, to víš že příjde o to se Bernie postará! Hoď mi jediný příklad kdy se pilot stal suverénem jen díky lepší technologii, samozřejmě je to plus mít rychlý spolehlivý vůz ale bez pilotových schopností to nepůjde.
  • Re: Skončy-ls

Jde vidět, že tomu fakt rozumíš *8* , takové chytrolíny mám fakt ráda...Schumi byl,je a bude nejlepší...a pokud přijdou lepší, bude to jen tím, že bude lepší technologie...Hakkinenovi stačilo vždycky "naplut na kola" a byl v pr....!!Takže tady nerozumuj.... *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší