-
Ze odchazi Misa Schumacher je tragedie, ale ze tam prijde ten krypl Raikonen je naprosta zoufalost...
-
Schumi is the best!!!! *3*
-
Schumi
Schumi je mnohem lepší než, ten Alonso ten nemá ani páru co to je závodění.Michael je legenda F1 zatímco Fernando všechny jenom kritizuje. Michael Schumacher je prostě jednička *4* *3* -
Schumi je nejlepší
-
*14* on je the BEST...miluju ho a cela bych mu napiisat ímejl,ale teda jako newim jeho mejl,takže maam smulu,ale držela sem mu palečky od mala...už 8 roků,w 7 sem začla hrat formule na playstationu a od te doby mu fandim a upě formilkama žiju,newim co bych bez nich dělala a newim,co budu bez něho dělat,když tam nebude,miluju ho...se na to přestanu asik aji kukat,bo když vidim formule,tag ucwrkawam a citim,jak mi bije tem a to každý záwod *14* *14* *5*
-
Vymazaný mozky
Jste všeci v mozku vypláchlí pokud pomlováte Michaela.Prostě je to nejlepší chlap z F1 a žádnej pitomej Alonzo v životě nedokáže to co Michael on je prostě jednička a Alomzo za ním jen pokulhává i kyž je mladej ale nebýt Renaultu tak ho nikdo ani nezná tak ať drří hubu o tom že to zítra musí celkově vyhrát.Jo a jsou o tom spelulace že Michael nebo spíš Ferrari má někoho najmutýho nebo podplacenýho aby se postaral o to aby vymatlanej Alonso nevyhrál *1* .Tak se uvidí zíta jestli ten debilek vyhraje nebo to bude můj hrdina Michael Schumacher-je jednička a kdo ho pmlová tak má vymyzaný mozek a neví co se v Michaelovi skrývá.Jestli ho můžete jako já tak bude v neděli ve Střepinách-tak se dívejte *14* *3* *5* -
tak dneska se ukáže ... jsem zvědavá na Shumiho... jinak s tim Alonsem vás nehcápu kdyby neuměl jezdit tak není tam kde je ..!!!! Přemýšlejte..!!!
-
Takže za prví si myslíme, že Shumacher je ten nejlepší závodník ve F1. Za druhé, že přece nejde o to jak vypadá, ale jak jezdí. Takže ti, kteří tady píší, že je skvělý jen proto, že se jim líbí nemá co dočinění s tím jak jezdí. Fandit mu jen proto je prostě hloupé. Schumacher je a vždycky bude hvězda F1. I když třeba dnes nevyhraje pro nás to bude prostě jednička navěky. *1*
-
Re
Naprostý souhlas s baladys!! Schumi odešel na vrcholu své kariéry, ostatně, ten poslední závod to dokazuje více než dost! Kam se na něj Alfonz hrabe! Zas tak špatně nevypadá (to musím uznat-až na tu výšku 171cm), ale když už, určitě by se našli mnohem pohlednější piloti F1(ale nic proti tvému vkusu). "Co kdy jezdil" ??? Jak dlouho F1 sleduješ? Soudím, že moc dlouho asi ne. Neboj se, ty tvoje tiky se dají léčit, zajdi si k ortopedovi a on už s tebou něco udělá.*3* -
Schumi Rulezzz!