Přejít na výpis diskuzí

Michael Schumacher

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší,hodně štěstí a hlavně to zdraví *3*
  • Schumi je nejlepší

Ahoj já jsem Martin a ty.
    • Michael

ahojky! Jak se máš? Já doufám,že hodně odpočíváš, abys měl dost sil na příští rok.Už se těšim!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Skončy-ls

Pěknej hajzl je to. *16*
    Vzpomeňte na Jerez J.Villenevue, jej předjížděl a němčour to do něj záměrně napálil, nebo když zabraňoval předjetí Miku Hakkinenovi (ten ho pak stejně rozšlehal).
    Dobře, že skončil před ním byli lepší a po něm přijdou také.
    • Re: Skončy-ls

Jde vidět, že tomu fakt rozumíš *8* , takové chytrolíny mám fakt ráda...Schumi byl,je a bude nejlepší...a pokud přijdou lepší, bude to jen tím, že bude lepší technologie...Hakkinenovi stačilo vždycky "naplut na kola" a byl v pr....!!Takže tady nerozumuj.... *10*
      • Re: Re: Skončy-ls

Hakkinen byl vždy minimálně tak rychlý jako Michael... a kdyby se A.Senna 94. nezabil Schumacher by byl rád kdyby získal čtvrtinu vítězství které dnes "vlastní". Navíc jsem nikdy nenapsal, že Sch. není dobrý pilot, je to osobnost F1, jen si nemyslím že je nejlepší.
        Jak to myslíš, že příjde lepší technologie?, to víš že příjde o to se Bernie postará! Hoď mi jediný příklad kdy se pilot stal suverénem jen díky lepší technologii, samozřejmě je to plus mít rychlý spolehlivý vůz ale bez pilotových schopností to nepůjde.
  • :)

schumi je jezdec kvuli ktereho sem se zacla divat na formule a bez neho uz to neni ono! ale je tam massa! *14* *14* *14* *14* *3*
  • Schumi

nejlepsi ze vsech je a navic je to dobrej kamos
    *3* *3*
    • Re: Schumi

kecáš že ho znáš....
  • ...

hajzl je to,myslite ze by vyhral ty svoje tituly bez tech prasaren na trati? treba to z Villineuvem,nebo minulej rok ta jeho magorina v Monte Carlu (nebo Monaku,ted nevim)jak tam v kvalifikaci zaparkoval v zatacce aby Fernando nemel sanci na lepsi cas...
    • Re: ..

ses asi velka konina...a ty prasarny jak ty rikas ..pane znalče ,dokazujou ze tomu asi trochu rozumi...a aAlonso je jelito.nechat si do smlouvy napsat ze bude 1ka v tymu ....toe trapny *9* *4* *4* *9* *9* *13*
      • Re: Re: ..

všichni jsou trapný a dělaj sviňárny!
    • Re: ...

tany tany *3*
    • Re: ...

Evidentne jsi velky znalec formule a v tomto pripade i zemepisu, ze. Navic zrovna Alfons je peknej krivak, tak ho v teto souvislosti radsi nezminuj. Nebo kdyz zastavi v boxech, aby tymovy kolega nemohl jet, tak to je v poradku?
  • oelli
    Happy birthday Michael!!!
  • Mišáček

Jsi nejlepší a nejhezčí jezdec jakého znám. Jsi prostě nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *3* *15* *1*
  • jj

jojo starej dobre Šumi *3* škoda že už nejezdí ale Kimi je taky supeeeer :)
  • hanelka

hhm

sice som v tedy este f1 nepozerala lebo som bola este mala ale pamatam si ho bol uzasny najde sa lepsi pretakar?? ano je to lewis hamilton *14* *14* *14*
    • minka

Re: hhm

S tím nesouhlasím! Na Schumiho nikdy nikdo mít nebude... To, co dokázal on, nikdo nedokáže... A jestli jo, tak to nebude nikdo z nynějších jezdců F1... Schumi byl skvělý, jedinečný, PAN JEZDEC!!!
      • sandralombardi

Re: Re: hhm

možná že Sebastian Vettel by jeho výsledky mohl přemoct *1* *3*
        • minka

Re: Re: Re: hhm

Nemyslím si...Sice to o něm tvrdí, ale já nejsem toho názoru...Tak nejsem odborník, ale to co dokázal Schumi fakt nikdo nedokáže...
          • sandralombardi

Re: Re: Re: Re: hhm

já taky nejsem odborník.Schumi je prostě nejuspěšnější pilot F1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit