-
Chudák... Doufám že to zvládne!!!
-
To bude skvělé s tím mikročipem, Corinna bude mít manžela na dálkový ovladač. I jezdit zase bude, on bude řídit autíčko, a ona zase jeho. Jen mu pak nesmí zapomenout vyměnit plínu a baterky...
-
Příznivci Michaela Schumachera - prodám parfémovanou sadu.
Parfémovaná sada nejúspěšnějšího závodníka v historii F1 Michaela Schumachera obsahuje: 1. Eau de parfum 50ml 2. Parfum deo spray 100ml 3. Vodu po holení 100ml 4. Vlasový a tělový šampon 200ml 5. Tělový gel 200ml Původní cena 3400, nyní za 3000. Je to orig. zabalené v cestovní taštičce. -
Bylo spoustu lepších jezdců než on a taky jich plno lepších bude. Na Alonsa nemá, i když nejlepší je stejně Raikonnen - jen mít lepší auto. Schumacher je už odepsanej at se bude snažit jakkoliv... *16* *16*
-
JEN PRO FANS!!!
tak hele zlatíčka,tady je vod Schumíka mailík YourName@mschumacher.com(snad je to ten správnej,jinej jsem nesehnala)takže pište,pište,pište,tak jako já.Čím více lidí mu bude psát,tím máme větší šanci že si ten vodchod nakonec přece jen rozmyslí,jinač není možné.Pokud by měl nějakej fanda zájem vo nějaký videa nebo fotečky atd.písněte na mailík.Musíme společně věřit,že ještě aspon TEN JEDEN ROK at je po vosmý mistrem(pak už není daleko do 10...že?)Schumi jestli nechceš zklamat ty miliony fandů,tak se vrat!!!Milujem Tě a já jdu bulet... *9* -
Je strašný slyšet že váš idol umíra, vlastně nejspíš už je konec ale já věřím na zázraky a doufám že se probudí! Prosím neodpojujte ho! vlastně ani nevím, hlavně aby se netrápil.
-
Schumi
Kvůli Schumiho jsem se začala dívat na Formuli strašně jsem mu fandila a hrozně mě vzalo když řekl že končí ve Formuli byla jsem strašně naštvaná ale teď tam je Kimi což je taky skvělý jezdec a ted mu fandím ale bez Michaela to prostě není ono. *4* -
Snad to zvládne! Vždyť byl v kómatu tak dlouho. MOC DRŽÍM PALCE!!!!!!!!!!!!
-
RSC
Ralf je lepsi a mnoooohem hezci nez ty,Michale *14* *14* *14* *14* -
-
Re: RSC
Ahoj Mišáku už se těšim na sezonu 2008 a myslim su že se Alonzo v barvách Renoltu úplně stratí a Hamilton se asi nevzdá ale měl by jinak mu Kimi nebo Felipe ukáží jak jezdí ostří hoši *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Míšo, ty to zvládneš.
-
-
Bohužel, teď už asi ne. V důsledku nedokrvení mozku způsobeném vysokým nitrolebečním tlakem z otoku mozku, a zakrvácením i přímo do mozkové tkáně mu odumřely rozsáhlé oblasti mozku. Jeho mozek je poškozen tak, že jeho jednotlivé části už nedokáží spolupracovat tak, aby ještě někdy obnovily vědomí. Tam na lůžku je jenom bezduché tělo, Michael je už navždy pryč, je konec.
-