-
Zdravím tě Michale pro mě jsi zlatíčko jsem-jme stale stebou přijdi už konečně zase knám,a něco hezkeho nám všem řekni posilám ti moc moc energii pro tvé brzké uzdravení....!!! modlím se za tebe máme tě moc radi,posilám ti *Hwězdičku
-
tak skončil jak skončil....
..ale nevadí.. *14* -
-
Re: tak skončil jak skončil....
hlavně že nepřišel o hlavu !! -
-
ted skoro jo..bohužel..
-
-
-
jsem jeho faninka ........ držim palečky Modlim se pořad za nej *14* *14* *14* *14*
-
milášek
je to ten největší sympáták a hezoun mezi jezdci f1 *14* -
REALITA
A ta je dámy a pánové taková,že odchází Mistr.Ten kdo píše,že neumí jezdit,nebo že nic nedokázal asi vůbec netuší o čem celá F1 vlastně je.Fernando je beze sporu výbornej jezdec,ale příští rok se teprve ukáže,jak vypadá formule bez Mišáka. Ps:Alonso a McLaren?Ten kluk se zbláznil,měl si vzít příklad z Montoye -
Schumi=king of the rain
Schumi je nejlepsi jezdec F1 ktery kdy byl.At si rika kazdy kdo chce,ale schumi byl je a bude legenda.GRAZIE SCHUMI !!! -
brad pitt
nemuzete psat ze je to zradce to je nesmysl
zradce je prezident ferrari co nevyhodil massu za usi a mohl mit mega piloty alonsa schumiho a proto ze nabidku nedostal tak si rekl tak co pujdu jezdit za mercedes a pravy fandove mu budou fandit i kdyby jezdil za staj moskvic
see you -
Prosím nepište tady takové věci, komentujte si to někde mezi svými přáteli, kteří Vás budou poslouchat, tato stránka je pro fanoušky a né lidi jako Vy co nepochopí jak se lidé cítí, když je někdo z blízkých v kómatu.(Nezažil jste to, tak nepište)
-
Zdravím vás Míšo stále stále věřím v tvé úplné uzdravení a všechno bude jako dřív že se úplně uzdravíš a povedeš normální život jako před lyžařskou nehodou v Merribelu ve Savojských Alpách ve Francii a hodně sil i energie vám posílám i celý svět at už jste fit Michaeli i tvé rodině posíláme hodně sil i energie aby jste zvládli velmi velmi složitou situaci co vás potkala 29 Prosince 2013 ve francouzském lyžařském středisku Merribel. Bojujte Bojujte vše zvládnete jsme při vás já i celý svět a držte se a hlavně se nevzdávat společně zvládneme vše. Vsěchno bude dobrý. *4* *3* *14*
-
Michaeli, ať tvůj narozeninový den je tak silný, jako tvůj první den narození. Překonej vše špatné a bojuj ze všech sil, jako bojuješ celý život, přejeme ti hodně zdraví a síly, máme tě rádi a těšíme se na dobré zprávy, tak to nevzdávej a bojuj. Držíme palečky a modlíme se za tebe, drž se sluníčko naše.