-
Již brzy se objeví(23.9) na tv Nova 9. řada Smallville a brzy ho již uvidííííííííím!!!! *14* *3*
-
Smallville
Nikde tu nieje napísané,že Michael hrá aj v Smallville,od devietej série sa objavuje v niekolkých dieloch,volá sa Carter Hall,má tam fajne schopnosti,lieta,je to Hawkman a narodil sa pred viac než 1000 rokmi,žíl niekolko životov,je to Clarkov priatel,je tam dobrý a zachraňuje životy,koho to zaujíma,nech hľadá http://www.smallville.cinemaview.sk /eponline09.htm -
-
Re: Smallville
No už to tu niekto dopísal,ale Michael je až v 9 a 10 sérii,takže špatný rok.Pisatelia príspevkov by si mali overiť správnosť svojho tvrdenia.
-
-
Jóóó
Michael, Happy Birthday! Nejúžasnější herec, člověk a navíc je absolutně krásnej!!! *14* *14* *14* -
Vše nej!
Já ho zbožnujůůůůůůůů a mooooooooc!Zkrátka vše nej ke 40 narozeninám! *14* *14* *5* -
happy birthday
Happy birthday...tenhle herec patří k mým nejoblíbenějším, je fakt úžasnej :) a nejradši ho mam asi v bráně. Snad s nim bude brzo nějakej film. Jinak musim říct že podle různých videí který jsou na netu vypadá, že je i v reálu fajn a ne jenom ve filmech, vše nej :) -
film
neporadili byste mi nějak pěknej film ve kterým Michael hrál? Ale nechci horror nebo něco takovýho, ty moc nemusim :) viděla jsem jen polibek pod jmelím a hvězdnou bránu. Tak sem kdyžtak napište dík :) -
-
můžeš zkusit např. Po celém městě,Vosy útočí a Sumuru. *2* *3*
-
-
....
je úžasnej a taky sexy *3* nejlepší byl v bráně jako deniel ale ve filmu polibek pod jmelim mu to taky sluselo ;) -
Obnovení
Dlouho tu nebyl příspěvek o Michaelovi.... vy jste na něj zanevřely... :-( :-D Nejvíce příspěvků je z minulého roku, kdy jste mu přáli hodně štěstí k narozeninám... Poďte o něm kecat jen tak.... ;) *7* -
Polibek pod jmelím
Jen tak oznamuji,že dnes(18.12.2009) v 18.20 hod na Nova Cinema bude Polibek....!A též v sobotu na Nova Cinema v 16.00 hod. *3* *14* -
vše nej
k dnešním narozeninám přeji hodně zdraví *3* *4* *3*