-
Ne
Tu hnusnou ženskou sem tam nedala já!! *9* *16* *9* -
Nejlepší je v deváté řadě....prostě nádhera *14* !
-
-
Re:
On je krásnej ve všech řadách..... -
-
Re: Re:
v tech prvnich ne, tam ma jeste dlouhy vlasy
-
-
-
fg
Je dokonalej uplně všude!!! *14* Má dokonalý tělo a ten krk!!!!! *1* *14* *14* -
-
Re: fg
mas pravdu keby si chcela mohli by sme si o nom pisat.
-
-
Ten je
Je vážně pohlednej,zkrátka k sežrání!!!!! *14* *14* -
Frajer
Postava Deniela se mi u něj líbí nejvíc...je to kus chlapa *3* *4* *1* -
Michael / Daniel
tak jsem se konečně zaregistrovala a mohla se zařadit mezi vás - fanoušky Michaela Shankse - shodoju se názorem většiny z vás - je absolutně úžasnej, skvělej, prostě k sežrání *14*
Jako doktora Jacksona ve SG ho absolutně miluju. Teď se mi podařilo sehnat celý seriál na dvd a tak na to denně koukám *3* - zvládám tak 6 dílů denně v průměru - jsem možná magor, ale Daniel je v SG totální jednička *14* -
ddddddddd
*14* -
Miláček
Je prostě úžasnej! Když je ostříhanej tak vypadá líp! Ja ho miluju...ta role ve stargate mu fakt sedla, je tam nadhernej a inteligenteni, v normalnim zivote nerealni moznost :) -
-
Re: Miláček
dobrý :), v reálném životě je to určitě "bačkora", ale ve Stargate byl úžasný. Navíc je to velký fešák. -
-
Re: Re: Miláček
eětě aby ne... není zvláštní že ve filmech jsou samý pěkní chlapi??? *1* *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
vše nej
k dnešním narozeninám přeji hodně zdraví *3* *4* *3* -
film
neporadili byste mi nějak pěknej film ve kterým Michael hrál? Ale nechci horror nebo něco takovýho, ty moc nemusim :) viděla jsem jen polibek pod jmelím a hvězdnou bránu. Tak sem kdyžtak napište dík :) -
-
můžeš zkusit např. Po celém městě,Vosy útočí a Sumuru. *2* *3*
-