Přejít na výpis diskuzí

Michael Shanks

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě ho žeru!

Totálně mě dostal ve Hvězdné bráně a film Po celém městě,kde hrál,byl taky úžasnej!!! *14* *14*
  • Sumuru

Ten sem neviděla *9* Chtěla bych vidět Sumuru! Tam je uplně boží!! *14* Jak má tu bradku!JUJ! *1*
  • Zuzka

Mňam *1* Je fakt moc hezkej *15*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

Já ho viděla!!!! Aabich ti řekla pravdu nosí příšerný oblečení ale za to krásně voněl!!!! *3*
      • Re: Re: HANS MATHESON:)))

Cože ty jsi ho vyděla a kde??? *3*
  • Shanks

Mohl by někdo napsat jak zní jeho www.stránky?Díky. *14*
  • Michael

neznáte někdo nějaký supr odkaz, kde by bylo spousta foteček a zajímavostí o Michaelovi
    • Re: Michael

skus tohle: savedanieljackson.com -je tam spousta obrazku dys sjedes trochu dolu tak po pravej strane
    • Re: Michael

Můžu poradit stránky www.martyg-stargate.wz.cz,jsou tam převážně fotky od 1 po 5 řadu.A hezký!Jak se tam dostaneš jdi na galerii a odkaz mysite.freeserve.com/shallow about shanks.Je to v zeleném rámečku. *3* *4*
      • Re: Re: Michael

díky *15*
  • prosbička

ahojky lidičky,nemáte někdo adresu kam si můžu poslat o autogram,jinak michael je úplně supr... *14*
  • Sympaták

Je charismatický herec a nadšenec na Hvězdnou bránu.Jako doktor Daniel Jackson byl opravdu dobrý.Není to sice můj nejoblíbenější herec,ale je milí a fine.
  • dra
    všechno nejlepšíííí
  • danda95

Danda

lidičky vyděli ste ho někdo na vlastní oči *14* *14* *14* *14* *14* *7* *7* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit