-
von už má 3 děti
fuj von má tři děti hm tak to teda je skurvený *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *5* *5* *9* *9* stoho se totálně zbláznim *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: von už má 3 děti
Tak mu to přej, ne:)
-
-
Narozky
Všechno nejlepší, miláčku. Dárek dostaneš až večer *1* *14* -
Klaaasnoučkej
jee fakt krasnej a uzasnej..jj hned bych se zakousla... *1* *14* *14* -
-
Re: Klaaasnoučkej
me se taky libi čeče...ja ho zeru!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
JA HO PLOSTE MILUJUUUUUUUUUUU!!!!!!:D:D¨:D:D:D: D:D
on je tak sladkej a..... *14* *4* no proste...videli ste dneska hvezdnou branu?????on zasel za tyel'c em!(a predtim sel za jackem kdyz byl v nouzi)je to proste muj milacek!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JA HO PLOSTE MILUJUUUUUUUUUUU!!!!!!:D:D¨:D:D:D: D:D
je dokolanej! já z nej nemůžu!!!
-
-
living out loud
Michael je boží, skvělej, nádhernej!!
Ale nemůžu s ním nikde sehnat tenhle film Living out loud, nemáte ho někdo??? -
-
Re: living out loud
nemam, mela bych jedine nahranej polibek pod jmelim a videla sem vosi utoci....
-
-
living out loud
Omlouvám se, můj mail je newkax@seznam.cz, -
Michael
Já michaela prostě miluji je senzační poč nežiji v Americe -
-
Re: Michael
Já bych taky chtěla žít v Americe ... při nejhorším (nebo nejlepším?) aby on žil v ČR ... Ale ještě nejlíp kdyby žil u mě ... popř u nás na okrese ... by mě měl nafasovanou pořád u sebe doma :-D
-
-
....
je úžasnej a taky sexy *3* nejlepší byl v bráně jako deniel ale ve filmu polibek pod jmelim mu to taky sluselo ;) -
happy birthday
Happy birthday...tenhle herec patří k mým nejoblíbenějším, je fakt úžasnej :) a nejradši ho mam asi v bráně. Snad s nim bude brzo nějakej film. Jinak musim říct že podle různých videí který jsou na netu vypadá, že je i v reálu fajn a ne jenom ve filmech, vše nej :) -
Vše nej!
Já ho zbožnujůůůůůůůů a mooooooooc!Zkrátka vše nej ke 40 narozeninám! *14* *14* *5*