-
Shanks
MŇam,ty jeho oči.Pohled jeho očí je doslova omamující.Jednou se podíváte a jste v pasti! *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Shanks
Stahni si Krajní meze 4 serie díl Mary 25, umřeš, než to dokoukáš A Manifest Destiny 6serie díl 4,se ubrečíš na konci. -
-
Re: Re: Shanks
Ještě mi řekni odkud si to můžu stáhnout. -
-
Re: Re: Re: Shanks
www.warforum.cz
hledej stargate kategorie movie series
pak se podívej, kdo tam uložil rypy/hledej sarinka/,když odklikneš, dostaneš se na seznam seriálů, hledej krajní meze odklikni a dostaneš se na serie. Marry 25 je ve 4 serii v EN verzi
není tam moc mluvení a tak si to lepší užiješ v angličtině, osudem určení je v 6 serii i v češtině. -
-
Re: Re: Re: Re: Shanks
Je třeba se tam zaregistrovat?Zkouším to tam najít,ale většinou se tam objevuje zaregistrování a když kliknu na novou registraci,tak se vždy objeví,že je to pro dnešek uzavřený.Tak nevím.Jinak se nic nemůžu dozvědět. *7* *9*
-
-
-
Re: Re: Shanks
zapoměla jsem upozornit, stahni si anglickou verzi, českej dabing je úděsnej.
-
-
-
Shanks
Máte podobný názor,když řeknu,že je to takový tip jen se zakousnout? *3* *14* *14* -
-
Re: Shanks
jo to teda!!! *14* *14*
-
-
Adresa
Ahoj,nemáte prosím někdo poštovní adresu na Michaela?Prosím... *9* -
-
Re: Adresa
on už ti někdy někdo odpověděl??? teda jestli už jsi někomu psala... já jestli to má smysl... taky bych chtěla pár hvězdičkám napsat... *3* *3* *3* *14* *3* *3* -
-
Re: Re: Adresa
To víš, že odepisují .. Spousta herců ti pošle autogram .. nebo jim můžeš jen napsat ... příklad (jeden z mých oblíbených herců) Alan Rickman ... jinak Michaela fakt žerůůůů .. on je kus chlapa .. toho chci ... nevadí, že vám ho sežeru ? :D Jsem hamižná =D
-
-
-
Obnovení
Dlouho tu nebyl příspěvek o Michaelovi.... vy jste na něj zanevřely... :-( :-D Nejvíce příspěvků je z minulého roku, kdy jste mu přáli hodně štěstí k narozeninám... Poďte o něm kecat jen tak.... ;) *7* -
prdeláček
mike je hrozně hezounkej *14* , má nádherné tělo a ty ruce *14* -
stargatre
můj nejoblibenější serial je hvězdná brána a deniel je prostě frajer je škoda že tým sg-1 už není to co bývalo *13* -
-
Re: stargatre
já mám taky moc ráda Stargate, dobrá zpráva je, že TV Nova bude opakovat tento rok všechny série *15* *15* -
-
Re: Re: stargatre
tak to je super!!!!!! *14* *15* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: stargatre
já shankse miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Deniel
Ahoj já sem ještě nepotkala nikoho kdo by se díval na h. b. a Deniel je hrozně heskej !!!!Ataky sem našla stránku kde jsou úplně všechny díli!!!!! *3* -
-
Re: Deniel
a myslíš že bys mi mohla tu stránku písnout?? *3* děkuju předem
-
-
The Birthday
Michael Shanks je dobrý herec a jako Dr.Daniel Jackson v seriálu Hvězdná brána opravdu zabodoval.Dnes je mu 39 let.Chci mu blahopřát a popřát hodně štěstí.Happy Birthday Michael!!! -
Polibek pod jmelím
Jen tak oznamuji,že dnes(18.12.2009) v 18.20 hod na Nova Cinema bude Polibek....!A též v sobotu na Nova Cinema v 16.00 hod. *3* *14* -
Již hooooodně brzy v PONDĚLÍ Smallville IX, Absolute Justice!!!!!!! *2*