-
Pochvala pro Michaela
*14* *14* *14* Má to cenu něco psát ??? *14* *14* *14* Je úplňácky dokonalej!!! *14* *8* Byla bych ráda kdyby mi někdo na mail poslal nějaký ty jeho fotečky a aby jich bylo víc .... Moc děkuju,zda se někdo takovej najde... *3* *4* -
I LOVE HIM
Michael je hrozně moooc krásnej!!! Dělám si na herce první názory podle filmů, protože tam mají určitý podobný chovaní (třeba to jde hodně vidět u George Clooneyho) no a Michael... *14* *14* *14* je prosttě skvělej!!! Ve filmu NEPOLÍBENÁ...jejda,tak ráda bych se vyměnila s Drew... *14* Mám ho moooc ráda a je moooc sympatisky!!! -
Má něco do sebe...
A není toho málo... Prostě pěkný chlap, nádherné oči. A v roli učitele ve snímku "Nepolíbená"... Taky bych se vrátila do školních lavic... *4* -
je opravdu k sežrání !!!!!!!
-
Michael
Michael Vartan je opravdu skvělej herec, chlap, člověk! Uzasnej! Od tý doby co jsem uviděla 1. díl Alias, tak jsem se zblaznila do celyho serialu a začala jsem zbožnovat i jeho... Jen mě mrzí, že u nás v Čechách je tak málo známej a nekdo třeba neslyšel ani jeho jméno.=o( A na stránce www.alias-media.com má plno fotek, akorat si to musíte najít. -
On je fakt úplně sexy a miloučký. A úsměv má asi ten nejhezčí na světě.
-
Michael je skvělý.Jeho božský úsměv je nádherný *14*
-
Libí se mi jeho postava v Alias. Je to takový roztomilý zamilovaný štěňátko. Je vážně sladkej!
-
Michael Vartan
*14* Je uzasne roztomily! *14* Asi pred 3 lety jsem ho videla ve filmu "It had to be you", ale nikde ve videopujcovnach jsem na nej nevidela odkaz. Netusi nekdo, jestli to davali i tady u nas?*9* Ten film jsem videla v Anglii...*9* -
Michael patří k mým oblíbencům (už pro ten jeho roztomilý úsměv *14* ). A v Alias a Příšerný tchýni byl vážně skvělej *14*. Nevíte někdo plosím, plosím v jakých filmech či seriálech ještě hrál??? Já vím jen o Nepolíbená, Alias a Příšerná tchýně. Dík *1*
-
MV
NEJAKE JEHO DOBRE FOTKY SU NA NEMECKEJ STRANKE WWW.MICHAEL VARTAN.DE INAK ON JE NAOZAJ SUPER HEREC ALE ZATIAL SOM S NIM VIDELA ASI LEN 5 FILMOV ... -
je úžasnej, dobře hraje (romantický komedie mu fakt seknou) a navíc i dobře vypadá. neznátě náhodou nějakou stránku, kde by sem mohla najít nějakou jeho pořádnou picture gallery?
-
Michael Vartan
Jediná nejsi. On je opravdu užasny. Mimochodem hral i v Přišerne tchyni -
Asi som jedina alebo co ale ja ho asi milujem...:))