Přejít na výpis diskuzí

Michael Vartan

OSOBNOST 31.12.2006 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥

Nerobte si veľké nároky!!!Má ženu...Ale aj tak ho milujeeeeem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* IN LOFEE♥
  • Pochvala pro Michaela

*14* *14* *14* Má to cenu něco psát ??? *14* *14* *14* Je úplňácky dokonalej!!! *14* *8* Byla bych ráda kdyby mi někdo na mail poslal nějaký ty jeho fotečky a aby jich bylo víc .... Moc děkuju,zda se někdo takovej najde... *3* *4*
  • Michael patří k mým oblíbencům (už pro ten jeho roztomilý úsměv *14* ). A v Alias a Příšerný tchýni byl vážně skvělej *14*. Nevíte někdo plosím, plosím v jakých filmech či seriálech ještě hrál??? Já vím jen o Nepolíbená, Alias a Příšerná tchýně. Dík *1*
    • chimca

Re:

jj michel hral ešte vo filme "Osud to chcel" ale je to starší film.
    • Re: Michael Vartan

Ano poznam este jeden film v ktorom hral a volal sa "Osud to chcel" ...Ale ten film je trošku straší..Ale aj tak tam Michael vyzerá fantasticky *14* *14* *14* *14*
  • On je fakt úplně sexy a miloučký. A úsměv má asi ten nejhezčí na světě.
  • nejkrásnější chlap na světě *14*
  • je úžasnej, dobře hraje (romantický komedie mu fakt seknou) a navíc i dobře vypadá. neznátě náhodou nějakou stránku, kde by sem mohla najít nějakou jeho pořádnou picture gallery?
  • HANS MATHESON:)))

MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14*
  • Michael Vartan

skvělej herec a klásnej chlap, a ten úsměv....prostě nejkrásnější herec pod sluncem *14*
  • ty brďo já mět takového chlapa tak si vyskakuju. Holky nemáte šanci Míša je prostě můjjjj!!!!!! *4* *14* *14*
  • je krásný

on je naprosto neodolatelný hlavně ve filmu nepolíbená...je užasnej hlavně ten jeho usměv je nejhezčí. *14*
    • Souhlasím, je okouzlující. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit