Přejít na výpis diskuzí

Michael Vartan

OSOBNOST 31.12.2006 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je opravdu k sežrání !!!!!!!
  • I LOVE HIM

Michael je hrozně moooc krásnej!!! Dělám si na herce první názory podle filmů, protože tam mají určitý podobný chovaní (třeba to jde hodně vidět u George Clooneyho) no a Michael... *14* *14* *14* je prosttě skvělej!!! Ve filmu NEPOLÍBENÁ...jejda,tak ráda bych se vyměnila s Drew... *14* Mám ho moooc ráda a je moooc sympatisky!!!
  • super herec

Cavte vsetci,je super......ze existuju taky super chlapi ako on... *14*
  • fešák

Je velkej fešák a hlavně ve filmu nepolíbená mu to sekne.
    • kapitolka

Re: fešák

jj tam byl hezkej ale mně se asi nejvíc líbil jako Lancelot v Mlhách Avalonu...ted by zase měli dávat na nova cinema poslední 2 řady Alias.... *4*
  • Moc pěknej chlap *14*
  • Asi som jedina alebo co ale ja ho asi milujem...:))
    • ♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥

♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VRTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥♥IN LOVE MICHAEL VARTAN♥Milujeeem ťaaa!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Michael Vartan

Jediná nejsi. On je opravdu užasny. Mimochodem hral i v Přišerne tchyni
  • MV

NEJAKE JEHO DOBRE FOTKY SU NA NEMECKEJ STRANKE WWW.MICHAEL VARTAN.DE INAK ON JE NAOZAJ SUPER HEREC ALE ZATIAL SOM S NIM VIDELA ASI LEN 5 FILMOV ...
  • Michael Vartan

*14* Je uzasne roztomily! *14* Asi pred 3 lety jsem ho videla ve filmu "It had to be you", ale nikde ve videopujcovnach jsem na nej nevidela odkaz. Netusi nekdo, jestli to davali i tady u nas?*9* Ten film jsem videla v Anglii...*9*
  • Libí se mi jeho postava v Alias. Je to takový roztomilý zamilovaný štěňátko. Je vážně sladkej!
    • Re: Miki

Jo šťenátko.To sedí.ty znáš Alias??Já taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit