Přejít na výpis diskuzí

Michaela Badinková

OSOBNOST 13.1.2007 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gratulace pro Míšu

Ahoj Míšo jsi super herečka dočetla jsem se že jsi těhotná a moc ti gratuluju.Doufám že to těhotenství zařadí aj do ulice a budete s Jardou konečně to vytoužené mimčo moc vám ho přeju a momoc vám fandím sluší vám to spolu *14* *14* *14*
  • Přeji vše nejlepší k narozeninám,hodně štěstí a hlavně zdraví.ARTUR
  • Milá Míšo,
    nikdy bych nevěřila, že pocházíš ze Slovenska, Tvá čeština je dokonalá bez slovenského akcentu, smekám před Tebou, jsi opravdu šikulka.
    Taková Alena Antalová, která je bezesporu dobrá herečka, by Ti Tvou češtinu mohla závidět. Měj je krásně, přeji pěkný Nový rok.
  • Vše nejlepší k narozeninám.
  • stariatka

míšo vše nej

ahoj míšo vše nejlepší k narozeninám at se ti daří v hereckém i normálním životě!!
    *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Pozdrav Míše

Míšo, jsi bezvadná herečka, mám Tě moc ráda a nejvíc se mi líbíš v Ulici a v Básníkách. Přeju Ti hodně pěkných rolí a hodně štěstí v práci i v životě. *14* *4*
  • PROC JSOU TU jen DOBRE?PROC NEPUSTITE aj ty spatne recenze,ja vim nejde to-)ZAZRAK TA SLOVENA NENI *1* *1* *12*
    • Ja ji miluji! Je nejlepsi!!!! Tak sem nechod. hec! *1*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :-) :-) :-)
  • Všechno nej..

Míšo, přeju všechno nejlepší k narozeninám.....a ať jsi pořád tak suepr herečka jako doposud:)
    • nika1979

Re: Všechno nej..miši. sluničko

ahojky serialu ulice jsi nejjjjjjjjjjjjjjjj zbožnuju tě moc jsi krasna mlada hnedka bych tě brala za kamaradku tebe ---- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • nika1979

Re: Re: Všechno nej..miši. sluničko

mišo b, nejjjjjj supr *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vzkaz

Ahoj Míšo jsi skvělá herečka moc se mi líbíš jak hraješ v serialu ULICE i v BÁSNÍKÁCH jsi prostě skvělá *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit