-
Re: jůůůůůůů
jo já sní chodím do školy na gympl do bystřice a je uplně uža a nejlíp se s ní kecá!! *5* -
Re: michalka
Ahoj Míša je uplne nej hholka na celým svete mam ji hodne ráda je super.Silva -
Ahoooj
Ahoj tady Míša...Mam vás mooc ráda =)) a sem štastná že sem ve 5angels!!Tady nejsem mooc často.Nemám moc času.Škola,Skoušení,Koncerty.Ko ncerty mě mooc baví. *4* -
Míša
Míšaa je skvělá ale Vendx mám radšii :-)) -
miusdjuihijundjs
ja nenavidim 5angels ale misa je skvelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa -
Mich.
má hezký úsměv *3* -
niki a míša
5angels jsou skvělí míšu moc obdivuju a niki mocinky mám je moc ráda jsou nej na cele zeměkouli fakt se mi moc libi a obdivuju j vendi je taky skvělá terka taky a angie taki jsou všechny parádní a fakt je moc obdivuji ... *3* -
5angels
ahojky miso si moooooc moc super krasne zpivas a tancujes a hodne ti de kdyz se zdá je to moje nej pisnicka ja a kamoska mame skupinu rock angels a budem mit nekdy tet vystoupeni v brne .dnes (10.12)jsme meli koncert v ostrave .V ostrave dyckykdyz mame koncert tak je to nejlepsi je tam hodne fanousku a mame dycky uspech tak ahojjj miso *4* *4* *4* *4* -
DEJTE HLAS 5ANGELS
http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels dejte hlas 5angels a nenechejte Diamond Cats vyhrát!!! -
emial a lide.cz
Tady email na Míšu:Misaa5angels@seznam. a tady lide.cz:Misaa5angels
Tak čaaaaues *14* -
wooooow
Míša je supeeeeeer.Je nejlepší!!!!!Není to tak,že bych ostatní 5angels neměla ráda,to mám ale Míša je faaaaaajnová!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: jůůůůůůů
já taky *14* *14* *14* -
aerobik brno
ahoj mišo bilas dnes 18.10. na souteži v brne ??????????? ja sem tam bila a vyhlašovali tam že miša exlova vihrala ja sem tam vy dela tebe jeslis to bila ty *7* *7* *7* *7* *7* a bylas to vubec ty *9* *9* *9* *9* *9* -
Stejnej den!!
Právě jsem se dozvěděla,že se Míša narodila úúúúplně stejnej den jako já!!!Já se taky narodila 6.8. *8* -
michalka
ahoj
misa exlova se mi zda nejlepsi nikolka taky ..... *14* *14* -
jůůůůůůů
Míííša je skvělá!!! *14* *14* *14* Chtěla bych se s ní kámošit! *3* *3* *3* *3* -
michaela exlovka
michaela je za naho mesta a vystupovala na vanocni akadenii ja je to mistrine sveta je faakt good a myslim ze v 5 angels zazari *14* *14* *14* -
Vashley
někde jsem jí viděla....v zoo lešná...nebo ostravě...nwm!! *7* ale staré 5angels mám radši *14* -
moc ne
zatim te moc neznam ale myslim ze jsi dost dobra a za ti to moc moc moc moc moc moc moc pujde tvoje nej nej nej faninka simca
*3* *4* -
:-))
Jsem zvědavá na nové členky,jak budou tancovat!Už se těšíím! *4*