Přejít na výpis diskuzí

Michaela Nosková

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo

já mám IQ 145 a mám rád Š.Vaňkovou a M.Noskovou.všichni co videli finalovy vecer,mi dají za pravdu,jak vyhral Vlastik,ta Aneta zpívala falešně a neumí ř,š,č,ž.To je strašný!!!
  • Míša-píša

Škoda jenom, že neumí zpívat. To je ale v této soutěži ovšem není důležité.
  • pozdrav

ahoj Míšo!!!!!!!!!!!!! poslala by si mi prosím 2 podepsaný fotky s věnováním??????????????? pro:Lenku,Báru. na tuhle adresu: Lenka Mašková Manetínská 174 Kralovice 331 41 předem díky!!!!!!!!!
  • Míša je super,krásná a krásně zpívá
  • Míšo,ty jsi byla a budeš moje favoritka a doufá že to vyhraješ tak pa a prosííííím odepiš.
  • Míša v 1. finále

Výběr písničky od Shakiry nebyl úplně nejšťastnější, ale jsem rád, že to prošlo :-) Příjemný pohybový projev a přirozená krása to zachránily, a tak i pro příště budu držet pěsti.
  • Míša Nosková je moc krásná a na rozdíl od některých účastníků Superstar není namyšlená!!!To fakt oceňuji.Fandim ti Míšo!!!
  • Aneta

Na Anetu opravdu doposud nidko ze superstár ani z profesionálních zpěvaček nemá. Je to skvělá zpěvačka a hlavně osobnost. A to jí je teprve 19 let. Takže přirovnání k Noskové a Vaňkové je zcela a jednoznačně zcestné a nemístné. Nosková je namyšlená a podbízivá a Vaňková také. Obě hlas tuctový a Nosková podprůměrný.
  • Tak sem to tu zase po dlouhé době navštívila.Ale teď už sem se nešla koukat na Avril Lavigne ale na sebe.Je to krásný pocit.děkuji všem co my poslali hlasy a držte mi pěstičky...!A poprosila bych vás abyste se za mě nevydávali.:)))
  • MISA IS THE BEST

Míša Nosková je zpěvačka s krásným a hlubokým hlasem, celkově je velmi krásná milá a sympatická. Já bych si ji vzal hned za ženu!!! Zdraví Chose007¨ (www.libimseti.cz/chose007)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit