Přejít na výpis diskuzí

Michaela Nosková

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi superster

nic a nikdo te nemohl vyhodit se superstar,ale stalo se.Jsem tvoje obdivovatelka,dozvedela jsem se ze jse vydala sve cd nemohu ho nikde sehnat ,ale doufam ze ty my ho muzes sehnet.
  • Míša versus Aneta??

...takhle bych to rozhodne nebral. Fakt je, ze Aneta pro me byla jasna superstar pote co jsem ji slysel a videl poprve, a ten samej pocit mam letos u Misi...tak doufam ze jsem to zase uhodl predem :-) Moc Mise fandim a ze srdce ji to preju! Hlavne se do budoucna vyvarovat trapnym novackym estradam a la Sarka... :-/ Vim, ze to asi neni nic jednouducheho, ale pevne doufam, ze Misu v podobnem poradu nikdy neuvidim..
  • tak tohle ne

No tak bohužel ty si mě opravdu nezaujala,ty tvý cukrbliky a ksichtíky na mě fakt nezapůsobily...tvůj zpěv pro mě moc neni...Možná kdybych byla kluk,ale mas tu smulu ze nejsem..nezlob se,ale lhat nebudu!!!A navic to umim rict doce mile,ne??Zadny nadavky...Zas tak hrozný to neni=)
  • je to druha Sarka
  • Muzikálová hvězda.

Doufám, že zůstane jen u muzikálu, jestli ji tam vůbec vezmou. Muzikál je sice šunt, ale i tam uměj zpívat. Naštěstí mě tento obor vůbec nebere. Takže doufám, že nebudu muset často vypínat, k vůli této jen předvádějící se dívčině, televizi.
  • Jirka 77 a Míša Nosková

Líbí se mi příspěvek Petry-fanynky,která má podobné názory jako já.Kdo má IQ 0,má rád Langerovou.Kdo má IQ větší,má rád Š.Vaňkovou a M.Noskovou:).Ráda bych ještě reagovala na debilní názory jistého J.77 a nějaké úchylky,která si hraje na M.Noskovou.Jsou to chudáci!!!,kteří nevědí,s kým mluví.Kdyby to věděli,drželi by klapačku.A jestli se tito pedofilové ještě ozvou,ať si mě nepřejou!!!
  • Přál bych Míše, aby se hodně prosadila. Míša je talentovaná umělkyně. Zpívá výborně. Míša je sympatická. Je taky kus krásný ženský. Míša je dost sexy. Je to prostě hodně zajímavá slečna. :-)))
  • pokracovani pro reneho...

...kdyz mas tak vysoky IQ.ja nevim mozna jsou dobry ale uz je to vsechno stejny,tenhle druh hudby uz je moc ohranej a zpiva ho moc lidi.ale je to tvoje vec,ja ti do toho nemuzu mluvit...
  • fandím ti

Je to skvěla dívka a přeji ji hodně štěstí:-))) dj.Čoky
  • je skvělá

Míšu jsem potkal včera na večírku jedné firmy, bylo tam několik superstárů, uváděl Mareš, ale Míša byla nejlepší. Není těžký se do ni zamilovat, měl jsem tu čest ji poznat, povídat si s ní, zatancovat si. Ta holka toho ještě hodně dosáhne, nádherně zpívá a tancuje. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit