Přejít na výpis diskuzí

Michaela Nosková

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Noskovou nesleduji, nemusím jí. Chtě nechtě jsem ji zaregistroval na Mama mia! a byl jsem v šoku. Té holce je 30 a vypadá jak stará šlápota z 80-tých let. Do staré Perlovky by zapadla jak pr.el na hrnec. Nic horšího jsem už dlouho neviděl.
    • A ještě si udělá umělý kozy.. *11* *11* *11*
  • Ahojky, děkuji, já to beru,ale hlavně by to každý měl zazpívat úplně jinak. Já nejsem a hlavně nechci být jako Shakira.Chci zpívat za sebe.
  • Důvěra v internet

Míšo, četl jsem v tisku, že se Ti někdo naboural do Tvé internetové stránky. Mně se stalo něco podobného, a to nejsem žádná celebrita. Hacker si zjistil heslo k mému e-mailu na Seznamu a pak mým jménem psal na net zhovadilosti. Tak bacha, nepřeceňuj schopnosti webmasterů, hackeři jsou vždycky o krok dál! K Superstar: zpíváš skvěle a taky jsi velmi sexy! Fandím Ti, ať to ve finále dotáhneš co nejdál!
  • Michaela, nemám Vás rada a to Vám asi nevadí, ale vysmievať sa z Bartošovej, to mi pripadá také ubohé a nízke. Až by ste sa raz dostala do takej situácie, čo sa to môže stať aj Vám, tak si to užite.
  • ahojky

Míšo,dotaz na tebe trochu odjinud. Jsem generačně starší a zajímalo by mě jak se ti podařilo shodit tolik kilogramů. Já se o totéž snažím již několik let. Hodně štěstí v dalším životě. Jana
  • theelis

Dět ráje!!!

V Dětech ráje je super!!!
  • nikishka666

gratulace z randovky xD

moc gratuluju k narozeni miminka...eliska je moc krasny jmeno...jen tak prave premejslim jak je to vlastne dlouho co sem te u nas ve tride prosila o podpis...kdyz si vzpomenu jak sem byla nervozni tak se doted smeju...randovka te pozdravuje *3*
  • Míša je nej... :-)

Míšo,já se zbláznim,jestli to nevyhraješ a jestli to vyhraje ta žába al dhába,tak to se uvidí!!!Ta to nebude!
  • míša je nejlepší a nejkrásnější holka na svete!!!!!!a superstar mela vyhrat ona!!!!
  • kasli na nej. je to nakej exot kteryho fotr v mladi nachytal pri onanii...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit