-
Upřímnost
Niššššššššškoooooooooooo jssssssssiiiii sssssssssssuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeerrrrrrrrrr.I když si vypadla prrrrrrrroooooooooooosssssssttttttěěěěě jsi ssssuuupppeeerrr. -
Debilové
Já chápu Noskovou a Vaňkovou jako zpěvačky a IQ mám náhodou dost vysoké.Takže-vykašlete se na A.Langerovou!!! -
http://www.hraj.to/soutez/?ref=9932
-
Míša Nosková je skvělá!!!
Míša je super, je to taková Česká Sheryl Crow (Královna Rocku) i tak skvěle vypadá i tak skvěle zpívá a jak měla ten videoklip v ESU tak ten byl fakt nádhernej! -
písničky
nevíte, kde bych na internetu sehnala písničku No mercy a pro pár chvil?Poslal byste mi ji někdo?Díky
Cleopatra.andelu@sezn am.cz -
SUPER
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBILA SES MI V SUPERSTAR.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A ÚSPĚCHY VE ZPÍVÁNÍ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4* -
Andrea
Ahojky zpíváš fakt dobře ale s tou Shakirou si mě sklamala tu bych zaspívala líp ahojky Andrea -
Jsi skvělá ,pro mě jsi jediná superstar. Už se těším na finále, protože Langerová je proti tobě nula.Doufám že budeš superstar,a jestli ne ,ti kdo ti neposlali hlas a nebo ses jim ani trochu nelíbila mají většinou IQ 0. P.S.jaká se ti líbí zpěvačka ? -
al dhaba
gaba je super uplne nej nej nej nej nej nej dobra spevacka dobra -
Přesně tak, Míša je jediná superstar, aneta byla od začátku mrtvolka, ale Míša jí převažuje ve zpěvu a hlavně i v tanci, aneta vždy stála jako kůl v plotě. Míša je nej... ve všem na co šáhne v superstar