-
sorry ale mě se nelíbí tvůj zpěv ani tvůj hlas, prostě jsi mi nepříjemná. ale neber si to osobně.
-
.
Míša je super!!! -
S
Jsi fakt super naše třída ( teda jenom kluci) tě zbožnuje -
Gábina
Jsi ta nejlepší a nejsimpatější holka na světě.Hele chodíš s Foretem?Já se ptám protože jsem tě vyděla na jedný stránce jak se sním líbáš. JE TO PRAVDA? Prosím odepiš -
Mas krivej pohled Michalo,
proto te nemam rada, to co si predvadela minule bylo fakt hrozny vcetne tech tvych ksichtu. -
sI NEJLEPŠÍ
-
for lenka
hele proc pisete do kazdy diskuze??to se nemuzete rozhodnout komu fandit,nebo jste tam nanesytny ze musite mit vsechny??´=) -
Dopis
Ahoj Míšo,nepatřím mezi fandy superstar a ani to nesleduji,ale v neděli jsem to viděl poprvé a zrovna jsi tam byla ty.Nevim jak ostatní,ale podle mě máš velikou šanci být superstar.Jsi moc hezká a mě se moc líbíš,ale to je tak vše co mužu mít:-(.Ostatní jsou určitě též dobří,ale ty máš své osobní kouzlo.Držim palce PS:u mě jsi superstar číslo jedna. -
Míšo pro nás jsi SuperStar i když jsi vypadla!!!!
do háje proč vypadla Míša!!!!!!!!!Pro mě jsi stejně S.U.P.E.R.S.T.A.R.---------------------------SUPER STAR -
misa novaskova
ahojky misa byla ale je porad suprova ja ti moc fandila miso a posilala ti i hlasy ale asi nestacili.ale nic si s toho miso nedelej ja te stejne obdivuju a budu dal jo a moc hezky tancujes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si ze vsech nejlepsi a vy ostatni si to priznejte a je to. mela si to vyhrat a bylo to ,ejte se ale jenom ty co fandi mise