Přejít na výpis diskuzí

Michaela Nosková

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sorry ale mě se nelíbí tvůj zpěv ani tvůj hlas, prostě jsi mi nepříjemná. ale neber si to osobně.
  • .

Míša je super!!!
  • S

Jsi fakt super naše třída ( teda jenom kluci) tě zbožnuje
  • Gábina

Jsi ta nejlepší a nejsimpatější holka na světě.Hele chodíš s Foretem?Já se ptám protože jsem tě vyděla na jedný stránce jak se sním líbáš. JE TO PRAVDA? Prosím odepiš
  • Mas krivej pohled Michalo,

proto te nemam rada, to co si predvadela minule bylo fakt hrozny vcetne tech tvych ksichtu.
  • sI NEJLEPŠÍ
  • for lenka

hele proc pisete do kazdy diskuze??to se nemuzete rozhodnout komu fandit,nebo jste tam nanesytny ze musite mit vsechny??´=)
  • Dopis

Ahoj Míšo,nepatřím mezi fandy superstar a ani to nesleduji,ale v neděli jsem to viděl poprvé a zrovna jsi tam byla ty.Nevim jak ostatní,ale podle mě máš velikou šanci být superstar.Jsi moc hezká a mě se moc líbíš,ale to je tak vše co mužu mít:-(.Ostatní jsou určitě též dobří,ale ty máš své osobní kouzlo.Držim palce PS:u mě jsi superstar číslo jedna.
  • Míšo pro nás jsi SuperStar i když jsi vypadla!!!!

do háje proč vypadla Míša!!!!!!!!!Pro mě jsi stejně S.U.P.E.R.S.T.A.R.---------------------------SUPER STAR
  • misa novaskova

ahojky misa byla ale je porad suprova ja ti moc fandila miso a posilala ti i hlasy ale asi nestacili.ale nic si s toho miso nedelej ja te stejne obdivuju a budu dal jo a moc hezky tancujes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si ze vsech nejlepsi a vy ostatni si to priznejte a je to. mela si to vyhrat a bylo to ,ejte se ale jenom ty co fandi mise

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší