-
Je to KOCICKA!
-
proti mise nic nemam ale aneta a taky vlastik jsou nejlepsi
-
-
mám ráda Anetu a IQ mám náhodou 135,a Míša zpívá v podstatě to co Šárka V.a to je jenom druhá Vondráčková-neříkam že zpívaj špatně ale už jich je tady moc a to je blbý a Aneta je sama za sebe a nikoho se nesnaží kopírovat jako třeba Šárka...Jak proboha můžete říct že tyhle dvě jsou lepší než Aneta??zpívaj celkem dobře ale takových Vondráčkových už je u nás dost a už to stačí,je dobře je tady taky něco jinýho.ale na Anetu mít nebudou ani kdyby se rozkrájeli...
-
jasně,na Anetu jen tak nikdo mít nebude...jestli je namyšlená M.Nosková to nevím ale Š.Vaňková je docela hodně...
-
Ha ha ha
Jo, my se ještě určitě setkáme :-))) -
naposled pro Omara
Přestanme se vyjadřovat k příspěvkum od Omara jsou všechny stejné a směřovane k více osobnosten na tomto webu Foret,Horvát,Bendová ad... -
pro reneho
promin ale aneta nezpiva falesne a umi vyslovovat dobre vsechny hlasky.jinak koho mas rad je tvoje vec ale dost se tomu divim,ze zrovna tyhle dve ty pripadaj dobry. -
Pro Aničku
No jasně, že názor typu, nosková a Vaňková jsou dobré je zcela mimo. Ze superstár vyniknou jak z minulé tak i z této tak maximálně 4 lidé, z toho už je naprostou hvězdou Aneta. Ta je zatím jediná, která to ustála a zpívá natolik dobře, že hned tak nezapadne. Nosková je jen vyzívavá jako Vaňková. To je vše. -
-
šárce
ja vim,aneta je nejlepsi(jeste s vlastikem horvathem)a...uznavam ze Sarka V.a Misa N.taky neco dokazaly(aspon to ze umi zpivat)a uznavam je jako CELKEM kvalitni zpevacky ale hlavne sarka mi pripada dost namyslena...i kdyz k tomu vubec nema duvod... -
Nikoliv
Nosková není dobrá zpěvačka a nikdy nebude. Umí se pohybovat, ale to je vše. Kritika mluví jasně viz. Bleskově. Naprostý souhlas. Nepřekvapivě byla Nosková špatná!!! Výraz daleko předčí zpěv. A to, jak se strašně snaží, je až hrozný se na to dívat. Děkuji nechci. Vlasta pokud bude zpívat stále lépe a lépe, předčí za chvíli i Anetu.