-
Každý mi te lásko závidí je nejlepší písnička od Michala Davida jednoznačne
-
Od Michala Davida se mi líbí jen jedna písnicka,Kazdý mi te lásko závidí,ta je jedine dobrá a jeho nejlepsí
-
Helou všecy! Mně je teprve jedenáct, ale jeden kluk ze třídy mi říkal, že su zm*tek, když Davida poslouchám.Já si ale myslím, že je Majkl fajn zpěvák a nikdo mi nebude rozkazovat, co mám poslouchat. Řek sem mu, že každýmu se líbí něco jinýho! Pliv mi do tváře. Petr P.
-
-
Michal David je dobrej zpěvák!!!! Jeho písničky jsou dobré! Nonstop *4*
-
-
Nonstop to je nej! *4* *5*
-
-
Michal David jen jedna písnicka se mi od neho líbí a je dobrá Kazdý Mi Te Lásko Závidí,ta ujde docela
-
Přeji vše nejlepší! :)
-
Kája Gott je nejlepsí ceský zpevák.Michal David je jedno prachsprosté howado
-
Všechno nejlepší *4* *3*
-
Komunistické howado to je Michal David.Ty jeho písničky - hnus -
-
Mišo jsi jednička v 80 letech jsi válel byl jsi ikona československa HITMAKER chrlil jsi jeden hit za druhým,písničky šly do hlavy a daly se hned zpívat se snadným textem byla to BOMBA...Žral jsem tě ale ted promín ale pořád dokola odehráváš staré hity do nových verzí a nové písničky jako třeba Byla to láska s jednoduchým textem a mladou Vondračkovou mi připadá jako skok dolů.Promin ale na dospělého muže v tvých letech už mi tohle k tobě nesedí.Poslouchám tě furt ale jen 80 léta kdy jsi válel měl jsi mladý hlas a uměl jsi to rozjet....Asi by bylo možná lepší se zamyslet ale i tak hodně štěstí a úspěchu.