Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
417 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší k narozeninám *2*
  • Všechno nejlepší k Vašim narozeninám,pane Michale! fanda Jiří *3*
  • Vaše písničky jsou originální a nádherné.Dokážu je poslouchat pořád dokola...;))
  • Vážený Pane muzikante, poslechla jsem si pár Vaších písniček z mého i Vašeho mládí a musím říci, že ani po těch letech neztratily na kráse. Melodické, dobře zapamatovatelné, prostě super. Díky za Váš přínos!!!JITKA
  • Petice za navrácení Jardy Hnilici zůstala neodpovězena . Jediným vyjádřením byl zřejmě ten ironický pošklebek pana Mareše v Hlasu a pozdrav pana Davida...... *6*
  • Na jeho písničky se fakt dobře tancuje, ale nepřijde mi tak skvělej jak to všichni pořád opakujete. Jeho minulost je mimochodem taky zajímavá. V Hlase se ale dobrej kouč. Pepa je ale lepší.
    • cinderella.l
      Michal je nejen skvělý, ale i pokorný, milý a úžasný člověk. Já, obyčejný smrtelník, který měl to štěstí a dostalo se mi té cti, že Michal splnil moje přání, o tom vůbec nepochybuji .... *3*
  • ahoj mišo mam tě moc ráda a máš pěkný písničky a heskej hlas jsi suprovej zpěvák *3*
  • Prosím vás nevíte jak se jmenuje jeho poslední duet ke kterému natočil i videoklip? Děkuju za odpovědi
    • ahojky, poslední duet z alba čas vítězství je Byla to láska *1*
  • chci ti jenom říct si super *1* *14* *3* *15* *2*
  • Krásné melodie,zapamatovatelná slova,prostě je ve svém oboru jednička.A ze všech těch pomlouvačů a chechtálků čiší jen bledá závist.On se na scéně drží neuvěřitelně dlouho a je jedno, že nemá zlatého slavíka.Držím mu pěsti,ať se mu dál daří a hlavně přeji celé rodině hodně zdraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit