Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
417 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny alba

Zdravím..nevím kdo tyhle vzkazy čte...ale mám jednu otazku..je možné někde sehnat všehny alba Michala Davida co doposud vyšli na CD??Moc bych třeba chtěla na CD Bláznivou noc..A vůbec všechy bych chtěla na cd!!!Je to možné??plánuje se vůbec, že se to bude vydávat??Myslím si-ne ja to do konce vím, že nejsem sama *1* kdo by tyhle desky chtěl..Jestli to někdo fakt čte..a neni to jen podvod byla bych ráda za odpověď..Díky Terča *3*
  • Libor tady pise.

Dejte uz magorove pokoj s nadavkama. Ctou to lidi po celem svete . Nemam chut abych byl ve stejnem svetle, jako ty, blbecku.
  • Michal David

Co taková komunistická svině opruzuje?
  • Michal je fakt kus, mám ráda jeho písničky už od pěti let, je to můj oblíbenec....:-)
  • Dotaz a žádost

Dobrý předvánoční večer Davide. Stejně jako u předchozího vzkazu se i já musím připojit k tomu, že jste jeden z nejlepších a miluju Vaše písničky. Měla bych na Vás žádost i když je mi více než jasné, že ani neodpovíte. Týká se to alespoň vašich podpisů. Jelikož letos končím na učilišti a připravujem si ples, moc bych si přála a myslím že můžu mluvit za celou třídu, kdyby jste se nám mohl každé podepsat s věnováním???!!! Asi nemožně, protože vůbec netuším, jestli se k Vám tento vzkaz vůbec dostane, ale už sem zoufalá a snažím se holkám zajistit alespoň něco s Vámi spojeného. Celá třída bez vyjímky miluje Vaše písničky a náše třídní výlety se jedou ve stylu nonstop! Jen ze zvědavosti by mě zajímalo kolik by stálo Vaše vystoupení???!!! Náš plesový rozpočet to určitě nenaplní, ale co kdyby se sponzoři ,,oklepali,,. Moc děkuji alespoň za odpověď Tereza
  • Ahojky Michale,zasla jsem na net abych se o vas neco dozvedela a vyslo mi to.Na to ze je mi skoro dvacet se sama sebe divim ze posloucham a vsude schanim vase CD.Strasne se mi libi vas hlas,je opravdu uzasny a nektere pisnicky posloucham porad dokola.Jen jsem Vam chtela napsat ze Vas mam moc rada a preji Vam v zivote same stesti,lasku a hodne uspechu i v rodine.
  • SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI TVOJE PÍSNĚ.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A PĚVECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
    *1* *5* *14* *14* *3* *4*
    • Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ

Miluji Tě?Z.K.Líbí se mi tvoje písničky a Ty?Mám Tě ráda už dlouho,jenže jsem ti to nedokázala říc,až ted.Z.K.
      • Re: Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ

Pane Michale jestli Vám Tak možu říkat,ráda bych chtěla zaslat na adresu Váš kalendář a vánoční CD.Předem Děkuji:?Z:K: Zdenka Kuchynková,Jezerská 537/23 Lipník nad Bečvou 751 31:
        • Re: Re: Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ

IDižhokej má srdce,pro Tebe.Ozvi se prosím,záleží mi na Tom,Ahoj Z:K:
          • Re: Re: Re: Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ

Ahoj Michale,omlouvám se ti, někdy se chovám hrozne,promin mi to.Mám Tě furt moc ráda,moc,moc,moc.Odpust mi Díky.Z: K:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit