-
Docela dobry stranky o Michalovi.... www.michaldavid.wz.cz
-
Ahoj \"Malej\"
Ahoj Malej,jak se máš?? Několikrát jsem Ti posílala SMS,ale nikdy jsi se neozval.. *13* -
-
Re: Ahoj \
A myslíš si,že máš jeho skutečné číslo??? *7*
-
-
Michalovi
Skládáte opravdu pěkné písničky!Příjemně se poslouchají a při hře na klavír se na nich dá dost dobře zdokonalit! Díky za ně a jen tak dál!Pár přátel a Nálezy a ztráty nemají chybu!Moc Vás zdravím! -
Ahoj Michale,
dovoluji si Vás takhle oslovit, jelikož jsem právě zjistila, že jsem přesně o 1 rok starší. Dovoluji si Vás touto cestou pozdravit a vyjádřit se k připomínkám,které tu čtu, Sleduji Vaši profesionální dráhu od začátku, na Vašich písničkách jsem vyrůstala.Jsme generace, která minulý režim pamatuje a ví,co a jak bylo.Ať se jdou střelit tito primitivové,kteří Vás napadají.Opravdu mám Vaši hudbu ráda a moc Vám fandím.Vykašlete se na ně, nemohou za to!! *9* *3* Chci Vám popřát hlavně hodně zdraví, štěstí a pohodu.Chtěla jsem Vám ještě poděkovat za Vaši 13.komnatu, bylo to moc pěkně a upřímně udělané.Obrečela jsem to.Život není vůbec lehký co sám přinese, nenechte si ho znepříjemnit blbcema na diskusním fóru.Zdravím a hodně úspěchů! *14* -
dobrý večer chtěla jsem jenom napsat, že Míšu mám ráda od svých nácti let a je mi 34let je to můj oblíbenec a myslím skromný člověk setkala jsem se s ním a pro mě je to zážitek... *3*
-
Dotaz
Ahoj Michale, *4* někde jsem slyšeala, že se zajímáš o nové talenty a že snad i pro ně skládáš texty, je to pravda? Jestli ano, moc se těším na možnou hudební spolupráci. Ahojky Julie -
miluji michala davida je super a má mooooooooc krásné písničky např."pijeme kolu,máma,nonstop,šoumen,sbírka známek,diskopříběh,mám svůj svět..atd *7* *3* *3* *3* myslím si že písničky michala davida jsou nejlepší mám dvě cd...poslouchám je každý den písničky jsou krásně prožité a ze života...taky bych chtěla být zpěvačka...nebo spisovatelka... *14* loučí se káˇa
-
*16* *8* *3* *14* *4*
-
michal david
ahoj míšo!!MAM TE MOOOOC RADA A DRŽ SE MOOC TI DRŽÍM PALCE.SI NEJLEPŠÍ NA SVŠTĚ VÁŽNÉ!!! *4* -
Pozdrav
Ahoj Michale .Zdravím tě za skupinu Calibos. Velice rádi vzpomínáme na natáčení u tebe. Mimochodem písnička TERASY , ve které jsi mi pomáhal s vocálem, je do dnes naše nejslavnější . Jo a nepřejícím nenaslouchej. Oni neví že nezáleží na režimu nýbrž na tom co kdo umí a ty umíš.Pokud by sis našel někdy čas tak se objev v diskuzi na naších stránkách Calibos.krajta.cz