-
Mě se líbí písničky od Michala, jsou hezké, melodické..ale Michal David mě připadá už namyšlený tak jako všichni ostatní
-
Přáníčko
Přeji Michalovi k narozeninám všechno nejlepší, hoooodně štěstíčka a zdravíčka, ať ještě dál a dlouho zpívá a skládá tak hezké písničky, jako do dneška a samozřejmě mnoho úspěchů a pěkných chvil jak na pódiích, tak i v soukromém životě. No a v neposlední řadě ať si ty své dnešní narozeniny pořádně užije!!! *3* *4* -
Všetko najlepšie
-
Moje nervy
Teda taketo terno som necakala. Verte, ze nadalej zostavate najoblubenejsim hudobnikom nasej celej rodiny a chystame sa aj na vas koncert v maji v Bratislave. Len tu piesen z Bratislavskej lyry asi uz nebudeme pocut,no nevadi. Prajeme vam vela krasnych a uspesnych dni, Vlasta s dcerami Jarmilou a Gabrielou *4* -
Vesničko má středisková
Nejlepší je od něj ten song Šoumen, jak hraje i v té komedii Vesničko má středisková jak jsou na té pouťi. *3* -
příbuzný
joo David ten je pecka...taky můj příbuznej *3* *3* -
Ich wusste wirklich nicht describe how oroszlánok, chachacha!!!!
-
narozky
přeji wše nej k narozeninkám -
Michale Davide přeju ti krásné svátky jsi můj nejoblíbenější zpěvák od tebe znám všechny písničky a všechny jsem mi líbí někdy chci jít na tvůj koncert přijeď někdy do Trutnova do Ufa na koncert prosím dík užij jsi vánoce Eliška
-
Dobrý den,chci udělat pro Míšu jedno videjko s krátkými vzkazy či fotkami za celý Fanklub a ukázat mu tím jak ho máme rádi..tím vás moc prosím abyste mi zasílali na tento email ....Veronika-Nova@email.cz.... od vás nahrané vzkazy a nebo vaše fotografie se vzkazem pro něj.. vše co byste mu chtěli vzkázat třeba to jak ho máme rádi za to co pro nás dělá atd..je to jen na vás co si vymyslíte a napíšete..videa a fotografie zasílejte do 20.11.2011 video zveřejním na jeho profilu 26.11.2011 tedy v den kdy je vyhlášení Slavíka..Všem vám moc moc děkuju a posílejte to dál at to ví co nejvíce lidí..děkuju a přeju hezký den..:)