Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
417 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michal David je nejlepší zpěvak na světě mám ho strašně ráda někdy bych chtěla jít na jeho koncert miluju tě
  • dalibor.77

Michal

Michal je nej spěvák,má prostě nato.. *5*
  • *3* Chtěla bych Vás poprosit, pokud si tyto vzkazy čtete, jestli byste byl tak hodný a připravil si do Šumperka (21.4.) pro svého velkého - malého fanouška něco, co by mu udělalo radost. Je nepohyblivý a dýchá za něj přístroj, a zrovna ten den mu bude 15 let, dostane Vás tedy jako velké překvapení k narozeninám. Líbí se mu Vaše písničky a viděl i Děti ráje v Praze. Nejvíc se mu líbí písnička Chtěl bych žít tak, jak se má... Díky. Petra *4*
  • Ich weiß, Lukyno
  • Luky1987
    Mne se od Michala Davida líbí akorát jedine písnička Pár prátel stačí mít
  • Žádost o plakát

Michale jsi můj nejlepší zpěvák.Sice je mi jen 10 let ale mě to nevadí.Můžu tě požádat o plakát s tvým podpisem?Ahoj Michal.
    Moje adresa je: Michal Kalista
    Solopysky6
    Sedlčany
    264 01
    Ahoooooooooooooooooooj
  • mildin1122

milena

michal je nejlepsi spevak a taky ze ho posloucham kazdej den a moje mam *4* chodila na misi koncwerty a mame michala davida 2 alba a misu mam moc rada je uzasnej *14* a ja ho musim poslouchat kazdej den musim ja nemuzu neposlouchat to nejde musim ho proste poslouchat musi je uzasnej *14* *14* *14* *14* *4*
    • mildin1122

Re: milena

ahoj michale jsi muj nejoblibenejsi spevak sice my je 12 let ale to nevadi muzu te pozadat o plagat a o fotku s tvim podppisem prosim *14* *14* *14* *14* *14* *4* a mam te moc rada moje adresa je milena strakova slany ciryla boudy 271 slany 27401 *14* *14* *14* ahooooooooooooooooooojky mejse hezky a napis pa mam te moc rada *14* *14* *14* *14* *4* *4* *7* *7* *14* *14* *14* *14*
  • Vše nej
  • V pondělí 20. února uvidíte Michala Davida v přímém přenosu soutěže TO BYL NÁŠ HIT na TV Barrandov. Hlasovat pro něho můžete už teď zasláním SMS ve tvaru HIT 8 na tel. číslo 907 99 09. Více na www.tobylnashit.cz
    Upoutávka - http://www.barrandov.tv/70422-to-byl-nas-hit-ochutnavka-disco

To byl náš hit
  • blahoželanie

Ahoj Michal!Všetko najlepšie k dnešným narodeninám,veľa zdravia,úspechov a radosti zo života!P.S.ďakujem za úžasný zážitok z vystúpenia v Rosine dňa 2.7.2011 Elena zo Žiliny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit