Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
418 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mišo jsi jednička v 80 letech jsi válel byl jsi ikona československa HITMAKER chrlil jsi jeden hit za druhým,písničky šly do hlavy a daly se hned zpívat se snadným textem byla to BOMBA...Žral jsem tě ale ted promín ale pořád dokola odehráváš staré hity do nových verzí a nové písničky jako třeba Byla to láska s jednoduchým textem a mladou Vondračkovou mi připadá jako skok dolů.Promin ale na dospělého muže v tvých letech už mi tohle k tobě nesedí.Poslouchám tě furt ale jen 80 léta kdy jsi válel měl jsi mladý hlas a uměl jsi to rozjet....Asi by bylo možná lepší se zamyslet ale i tak hodně štěstí a úspěchu.
  • Petice za navrácení Jardy Hnilici zůstala neodpovězena . Jediným vyjádřením byl zřejmě ten ironický pošklebek pana Mareše v Hlasu a pozdrav pana Davida...... *6*
  • Michal David je hvězda a nebejt těch písniček by se člověk nezamiloval.
  • Všichni, kdo máte rádi Michala Davida, mrkněte se na video! :-) Michal letos chystá velké turné s Luckou Vondráčkovou s názvem HIT TOUR! :-) Více informací na videu. :-) http://www.luckavondrackova.cz/link/?ids=1129&url=http://www.youtube.com/watch?v=1-pzdCh_C7Q
  • Luky1987
    Od Michala Davida se mi líbí akorát jedine písničky To je naše věc, Konto Štěstí a Návrat
  • Libor tady pise.

Dejte uz magorove pokoj s nadavkama. Ctou to lidi po celem svete . Nemam chut abych byl ve stejnem svetle, jako ty, blbecku.
  • Luky1987
    Vsechno nejlepsí Michale ti preju k zítrejsím narozeninám a hlavne hodne stestí a zdraví
  • Každý mi te lásko závidí a Non Stop,tyhle 2 písničky sú jedine dobré od Michala Davida
  • Luky1987
    Nejradši mám od Michala Davida písničky To je naše věc, Konto Štěstí, Návrat, Každý mi tě lásko závidí, To stárnutí zrádné a Pár přátel stačí mít
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

Já jsem ho viděla na živo zatím 2x a musím říct, že je to vážně zážitek *1* *14* Michal je totiž naprosto supéééééééér!!!! *3* Líbí se mi jeho nádherný hlas ale i příjemné vystupování - prostě si na nic nehraje - je přirozený a svůj a to se mi na něm taky mooooc líbí *14*
      • Re: Re: HANS MATHESON:)))

AHA, ALE JA SE PTALA NA HANSE *9*
        • Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))

Je, tak to byl teda docela omyl - to se ti omlouvám. Tak Hanse bohužel neznám vlastně vůbec nevím kdo to je *9* Tak to mě mrzí, že jsem ti nepomohla *9*
          • Re: Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))

TO JE V PORADKU, NIC SE NEDEJE. *5* TO JE JEDEN HEREC, TED BUDE K VIDENI V BATHORY. *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))

Diky, diky. *3* *4*

Jasně, chápu, že je to asi celkem nereálné, ale víš co se říká: "Náhoda je blbec a naděje umírá poslední!!!" *3* Takže myslím, že nějaká šance, i když hodně malá je vždycky. *3* *4*

DEKUJI, ALE O TOM DOCELA POCHYBUJI, ZE BY SE MI POSTESTILO HO VIDET V REALU. *9*

Aha, tak díky za informaci. *3* Už jsem zase o něco chytřejší. *3* *4* No tak ti přeju ať se ti podaří najít někoho, kdo ho viděl na vlastní oči a nebo ještě lépe, aby si ho i ty sama někdy viděla na živo. *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit