-
Nemusím ho vubec Majkla Davida
-
Michal David🤮
-
Nesnáším zpěváky: Justina Biebera, Britney Spears, Miley CITRUS & Michala Davida
-
-
Přáníčko
Chtěla bych Michalovi dodatečně popřát všechno nejlepší k jeho včerejšímu svátku. *3* Hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka, protože zdraví je to nejdůležitější!!! *4* -
Nemusím ho jinak Michala Davida jak kdy
-
Ale písnicky od neho neposlouchám, jsou komunistický
-
Svatba pro tebe
Ahoj
Jsem nováček ,tak se teprve seznamuju .!
Vždycky jsem měla ráda tvoje písně .
A vždycky jsem chtěla abys mi zaspíval na mé svatbě. -
Discopříběh 2(1991)
Ahoj Michale,od doby,kdy jsem porvé viděla film Discopříběh(bylo mi asi 8) miluji té písně a filmy.Dnes mi v celé sbírce chybí pouze album Discopříběh 2(1991) a písnička Kam tak náhle odcházíš.Moc tě prosím,pošli mi je nebo poraď,kde je seženu.Díky moc Bára -
Majkl David🤮
-
Český slavík Matonni 2007
Michal David skončil ve Slavíkovi na 23. místě. Těsně za ním byl Daniel Hůlka a předběhl i Janka Ledeckého či Bohuše Matuše. *1* *5* -
-
Re: Český slavík Matonni 2007
Jéje...chybička se vloudila, samozřejmě to není Český slavík Matonni, ale Mattoni. *1* Jinak tímto Michalovým úmístěním se opět potvrdilo, že je to skvělý zpěvák a lidé ho mají rádi a fandí mu! *3* *14* *4* -
-
Re: Re: Český slavík Matonni 2007
A ty si hlasovala? -
-
Re: Re: Re: Český slavík Matonni 2007
Ano, já jsem hlasovala, protože si myslím, že alespoň tímto způsobem mu můžu vyjádřit svou přízeň, i když jsem slyšela, že zrovna výsledky ve Slavíkovi ho příliš nezajímají, ale já mám jeho hudbu a zpěv ráda a proto jsem mu poslala svůj hlas. *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Český slavík Matonni 2007
A myslíš,že on bude vědět o tom,že ty zrovna si mu poslala hlas? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Český slavík Matonni 2007
No, tak to samozřejmě vědět nebude, ale to nevadí, prostě jen uvidí počet hlasů a snad bude rád, že má tolik fanoušků, kteří mu je posílají. *3* Myslím, že hlasy od jeho příznivců jsou pro něj v podstatě odměnou za jeho práci, protože je tak vidět, že se lidem líbí jeho písničky a že ho mají rádi a dokonce jim stojí za to, aby mu poslali hlas do Slavíka. *4*
-
-
-
-
-