-
Ahoj Michale,
dovoluji si Vás takhle oslovit, jelikož jsem právě zjistila, že jsem přesně o 1 rok starší. Dovoluji si Vás touto cestou pozdravit a vyjádřit se k připomínkám,které tu čtu, Sleduji Vaši profesionální dráhu od začátku, na Vašich písničkách jsem vyrůstala.Jsme generace, která minulý režim pamatuje a ví,co a jak bylo.Ať se jdou střelit tito primitivové,kteří Vás napadají.Opravdu mám Vaši hudbu ráda a moc Vám fandím.Vykašlete se na ně, nemohou za to!! *9* *3* Chci Vám popřát hlavně hodně zdraví, štěstí a pohodu.Chtěla jsem Vám ještě poděkovat za Vaši 13.komnatu, bylo to moc pěkně a upřímně udělané.Obrečela jsem to.Život není vůbec lehký co sám přinese, nenechte si ho znepříjemnit blbcema na diskusním fóru.Zdravím a hodně úspěchů! *14* -
Hej, ty! Já budu odpovídat sám za sebe!!! *7* tvl!!
-
-
to ti může bejt ukradený, amigo!!!
-
*1*
-
-
Docela dobry stranky o Michalovi.... www.michaldavid.wz.cz
-
Líbí se mi od neho jedine písničky Každý mi tě lásko závidí a To je naše věc, ale jinak ho nemusím
-
123
odpověz prosím -
MOC VELKA PROSBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mily Michale, v listopadu jsem slysela pisnicku, mam dojem, ze je od Tebe, ale nejsem si jista potrebuju pomoct protoze se mi hrozne moc libi. Vim z ni jenom 1 vetu ¨: LASKO MA VZACNA,JA PRAZDNOU NARUC MAM...: protoze sem ji slysela jenom jednou na nocni smene v praci na radiu IMPULS. Predem mockrat dekuji!!!!!!!!!!!! Tva verna fanynka Zuzanka PROSIM, PROSIM *4* -
-
Re: MOC VELKA PROSBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie je to táto pesnička?
Petr Kolář - Přísahám
http://www.ujdeto.cz/l yrics/petr-kolar/prisaham-cz/
-
-
Nesnáším Michala Davida, Rytmusa, Joža Ráža a Daru Rolins a chci aby to všichni vedeli *16* *16* *10* *10*
-
LAHA PES
Ahoj Michale, chtěl bych se zeptat na skupinu Black Snakes , jestli jejich písnička se pořád hraje? -
Taky nesnásím Justina Biebera, Britney Spears, Miley Citrus, Michala Davida jeste Rytmusa a 50 Cent
-
Michal David je náš nejvyšší český principálně cirkusový skladatel a chraptovokalista za peníze. Dopřejte svým uším spoustu legrace a vychutnejte ještě více rádoby hudební pompezity: nonstop, prachy chci nonstop, kdo s nima příííde, s tím chci se rvááát.... *3*