-
Janeček mu ušlapal cestu k milionům,myslím si že na Karla Gotta nemá ani náhodou.
-
-
Už mi neříkejte "drzka co rozbiji drzky", ale zkratkou "DCD" *1*
-
Všechny alba
Zdravím..nevím kdo tyhle vzkazy čte...ale mám jednu otazku..je možné někde sehnat všehny alba Michala Davida co doposud vyšli na CD??Moc bych třeba chtěla na CD Bláznivou noc..A vůbec všechy bych chtěla na cd!!!Je to možné??plánuje se vůbec, že se to bude vydávat??Myslím si-ne ja to do konce vím, že nejsem sama *1* kdo by tyhle desky chtěl..Jestli to někdo fakt čte..a neni to jen podvod byla bych ráda za odpověď..Díky Terča *3* -
Majkl David je zpevák o ničem
-
Majkl David tie jeho pesničky a s klávesami vypnutými🤮
-
*16* *8* *3* *14* *4*
-
kdo jinej: A co z toho jako budu mať? david už pude brzo do duchodu
eeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnddddddddddoooooooooneezzzzzzzzzziiii -
Za písničky Poupata a Ruská Máša bych ho nejradši poslal nekam i ten jeho pořad, který uvádí To byl váš rok je pekná kravina
-
A ty jeho 3-akordový bláboly, to je taky katastrofa. Jediný písničky, který se mi od neho líbí To je naše věc a Konto Štěstí, ale jinak ho fakt nemusím
-
Michal David🤮
-
-
Jsem Luky rad a vdecny za kazdou tvou odpoved...vis me prijde ze na osobnostech.cz a ani na hudebnich skupinach uz nikdo hold vubec a to s nikym nediskutuje. To nastve...druhy uz evidentne nemaji cas ani uprimny zajem venovat svou pozornost druhym lidem a snazit se diskutovat vice a vice k domluve mezi sebou.
-