Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
417 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Majkla Davida nemám rád

• MartinDyntar

Ani ja Michala Davida fakt radeji nemusim. Uz vubec nic od nej. V tom se shodneme. Radeji bych to ponechal bez komentare. Jeho pisne jsou pro decka.

• Luky1987

Presne tak, súhlasím

• MartinDyntar

Se mnou Luky souhlasi malokdo. Tve odpovedi si proto moc cenim a vazim...diiiky moc

• No s tím s Vámi nesouhlasim. Na jeho koncerty chodí všechny věkové generace. Děti od cca 7 let přes teenagery až po důchodce. A vím to moc dobře, protože jsem na několika koncertech byl. A takhle široké publikum se málokomu povede.

• MartinDyntar

To bohuzel ano...to je bohuzel pravdou a jeste dostal cestne pozehnani od klimbajici se vecne becherovky zemana. Ale ne to snad....ohh. jen doufam ze zeman uz necte...ohh

• Tak máte ho rád nebo ne? Pokaždé píšete něco jiného.

• Luky1987

Nemám ho rád

• Dřív jste psal, že je v pohodě. Nechápu

• zpěvák

• Luky1987

Nemám ho rád🤮

• Byls někdy v Americe?
    • Jo, byl tam!!! Ale já taky!!! *1*
  • Ahojky Michale,zasla jsem na net abych se o vas neco dozvedela a vyslo mi to.Na to ze je mi skoro dvacet se sama sebe divim ze posloucham a vsude schanim vase CD.Strasne se mi libi vas hlas,je opravdu uzasny a nektere pisnicky posloucham porad dokola.Jen jsem Vam chtela napsat ze Vas mam moc rada a preji Vam v zivote same stesti,lasku a hodne uspechu i v rodine.
  • Dotaz a žádost

Dobrý předvánoční večer Davide. Stejně jako u předchozího vzkazu se i já musím připojit k tomu, že jste jeden z nejlepších a miluju Vaše písničky. Měla bych na Vás žádost i když je mi více než jasné, že ani neodpovíte. Týká se to alespoň vašich podpisů. Jelikož letos končím na učilišti a připravujem si ples, moc bych si přála a myslím že můžu mluvit za celou třídu, kdyby jste se nám mohl každé podepsat s věnováním???!!! Asi nemožně, protože vůbec netuším, jestli se k Vám tento vzkaz vůbec dostane, ale už sem zoufalá a snažím se holkám zajistit alespoň něco s Vámi spojeného. Celá třída bez vyjímky miluje Vaše písničky a náše třídní výlety se jedou ve stylu nonstop! Jen ze zvědavosti by mě zajímalo kolik by stálo Vaše vystoupení???!!! Náš plesový rozpočet to určitě nenaplní, ale co kdyby se sponzoři ,,oklepali,,. Moc děkuji alespoň za odpověď Tereza
  • Michal je fakt kus, mám ráda jeho písničky už od pěti let, je to můj oblíbenec....:-)
  • cibobăutago endonezi: dáš "nelíbí se" Davidovi v anketě na 4d4dgzud5645?
    to je ten kód, víš co myslim... takže do zítřka může mít několik fggs5, chápeš?!
  • MartinDyntar

To jsme mu ale dali.. jeste ze to tady michal s malim m a david s malim d po nas doufam necte. Ohh

• Luky1987
    Od Majkla Davida se mi líbí akorát písničky To je naše věc a Konto Štěstí, ale jinak ho fakt nemusím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit