Přejít na výpis diskuzí

Michal Fraš

OSOBNOST 31.12.2006 
59 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://uloz.to/hledej?q=michal+fra%C5%A1

http://uloz.to/hledej?q=vyvolen%C3%AD+2005
  • Mě se líbili jeho scény s Vladem..najdi si to na ulozto.cz..
  • Vladkově BÝVALÉ LÁSCE VŠE NEJ ! *14*
  • já bych z něj blila. Nic neumí, nic nedokázal a pořád žije z toho, že ho někdo miluje, protože byl před 8 lety v reality show. Holky proberte se už. On nemiluje nikoho jenom sám sebe
  • Je to nepřiznaný gay..
  • Prej spal s Pergnerovou i vladkem ! *15*
  • Michal

pokud chcete a shanite ho, tady mate na nej mail: michalirsko@centrum.cz, skype: bezejmena69 a icq: 365-847-363. ale davejte bacha..bejval v pohode, ale ted uz zas jede v drogach...
  • Re: Míša

Peto, Misa uz je pres pul roku mimo ČR. ale kontakty ti bohuzel sdelit nemuzu, nezlob se. ty se s nim znas osobne?
  • Re: Re: Re: Re: Michal

Myslis, ze lze, Kiki? ja ho beru jako kamose.. myslim, ze ma zlaty srdce.. vim, ze udelal hodne spatnyho, ale taky si toho v zivote hodne vytrpel a zaslouzi si bejt stastnej...
  • Míša

ahojky,neví někdo něco o Míšovi?kde se teď pohybuje,nějakej kontakt a tak? kontakty co mam jsou nefunkční a na FCB už taky nechodí.nějak se beze slova odmlčel.ráda bych se s nim dostala opět do kontaktu..pokud o něm někdo máte nějaký info,prosím pošlete na email.předem děkuji
  • Re: Re: Re: Michal

ke mě byl taky vždycky milý,ale měl v tý době asi tucet takových dalších.hlavně v tý době bral kokain a asi byl většinou pod vlivem a já to nepoznala.vim že se léčil a určitě se i změnil,ale já bych mu už nevěřila..povaha člověka zůstane vždy stejná. ale holky dělejte podle sebe.nikomu v ničem bránit nebudu.jen říkam svůj názor.každá si na to musí přijít sama..jako já.
  • Re: Re: Michal

A co kdyz jsem ublizila ja jemu?? :( jen doufam, ze mi nepsal to samy co vam.. byl ke mne vzdy milej...
  • Re: Michal

ahoj Lenko,já osobně ti radim dej od něj ruce pryč. znám ho tedy už z dřívejška a už bych s nim nechtěla mít nic společnýho.užila jsem si snim dost problémů a nevěřim tomu,že je jiný. jen má rada. dělej podle sebe.
  • Re: Michal

Lenko me by jenom zajimalo jak moc jste v kontaktu protoze ja jsem s nim taky v kontaktu takze kdyz jste jenom kamosi tak je to ok ale kdyz budes chtit od neho neco vic tak si opravdu dej na neho pozor aby te nevodil za nos pa
  • Michal

Ahoj holky, nejak jsem ted v kontaktu s Michalem. Znam ho jenom chvili. Muzu se zeptat co vam komu provedl? Nzpiseme si treba i mimo tohle. Nerada bych se spalila a naletela mu. Diky moc L.
  • klarissa

Ve vile si hrál na Vladkova přítele..

..a přitom to byl převozník prostitutek!!!! *1*
  • Re: ***

No ten nick mi to nechce najít...tak víš co.napiš mi ty na nick - pejlorka ... taky neni můj, ale věřim,že jednou si budem i věřit a dáme si ten pravej. *3*

Jasný, chápu to... Kdyžtak mi napiš na líbku, nick - Snagle... Ten nick, taky není můj.. Taky bych se nerada do něčeho opět zapletla...
  • Re: FOR ***

Neber si to osobně. Ale víš jak v dnešní době nikomu nemůžeš moc věřit a kort na netu..Problémů jsem si kvůli němu zažila dost..ještě do teď se některých zbavuju.. A okolo něj se motaj pouze problémy,tak tady mam strach psát něco bližšího.
  • Re: FOR ***

Jsem z Ústeckýho kraje..přesné město zatím neprozradim...to víš nerada bych měla zase nějaké problémy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit