Přejít na výpis diskuzí

Michal Hašek

OSOBNOST 16.10.2010 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poděkování

Jsem rád,že jste oznámil na plno přání vyhlášení předčasných voleb.Každý člověk trochu inteligentní musí vědět že se ta parta nedomluví.Navíc jim hlavní úředník dal čas na zametení stop.
  • S kým?

Četl jsem dnes reakci pana Haška, že pan Paroubek poslouží založením nové strany pravici. Já ovšem nevím kdo poslouží pravici víc, když pan Hašek (ČSSD) získá třeba 95 poslanců, tak s kým půjde do vlády? Pokud opravdu nebude chtít podpořit pravici a s KSČM ani omylem, tak musí zůstat v opozici. Takže koho volit když nejsem pravičák? Já jsem ze Zlínského kraje a jak to vidím na krajském zastupitelstvu je úplně jedno jestli ČSSD nebo ODS. Zústali tam svorně všichni a nic se nezměnilo a jsou velicí kámoši. Což by bylo dobré, kdyby všichni táhli za jeden provaz, ale proboha proč ty pokrytecké řeči před volbami? To je tak akorát na zvracení. Mohl by jste mi pane Hašku vysvětlit Vaši strategii? Pokud je tedy jiná než " HLAVNÍ VĚC JSOU KORYTA"
  • S komentáři souhlasím,
    nechápu jak můžete pane Hašku bojovat s nezaměstnaností, když vlastně svými kumulovanými funkcemi zabíráte místo mnoha nezaměstnaným a to nejenom vy ale celá řada politiků a to je opravdu zarážející. Hanba vám a všem podobným.
  • Kritika Haška? A co Sobotka a jeho přítel pokorný, který z OKD vybral snad pět miliard na úkor státu a pro Bakalu? Že Hašek lhal je mi jedno, ale nekradl. Uvědomte si, že kdyby Sobotka vrátil, co rozkradl, měli bysme se jak ve Swiss! Totéž Kalousek! Už se proberte.
  • Hasku ty nenazrana naplavo, uz se na tebe vari voda!!!
  • Hejtmani Michal Hašek, Jiří Běhounek, Josef Novotný a Jiří Zimola,jsou nenažraný hovada/hlavně ten z Varů/.Příští volby si nevrznou!!
  • Dobrý den pane Hašku,mám jen otázkukdyž se opět bude asi satvět od číňanů v Pasohlávkách,probudili jste se již na kraji a uvažujete o dálnici Pohořelice -Mikulov? V Rakousku už bagry vesele pracují a tady nic??? dekuji za odpoveď.zanfa@post.cz *16*
  • PaneHašku velice vám fandím.Vždyť Sobotka není žádná osobnost.Velice se divím že jste ho nechali předsedou i ten Paroubek měl větší charisma a byl osobnost.A jako premiera si ho nedovedu představit,to bude jako Nečas nanic.Měl by vyvodit důsledky toho neuspěchu a položit funkci.Pane Hašku vytrvejte a nenechte se znechutit těmi pitomci..... *11* *11* *11*
  • Všechny socany nakopat do zadku šmejdy
  • Sobotka je vůči Babišovi tak slabej, že kdyby tam byl Hašek nebo Zaorálek, určitě by to takhle nevypadalo, je to hotová tragédie Pana předsedy Slávka Sobotky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit