-
Tak tohoto volit nebudu já a ani moji blízcí!
-
Pan Horáček napsal velmi dobré texty k písním, měl by v tom pokračovat. Jinak si myslím, že sebestředného narcise naše republika v čele nepotřebuje, pan Horáček by to měl zkusit třeba ve volbách do senátu, tam se dopad jeho osobnosti na občany vydělí 81 a mohl by také uplatnit bohaté zkušenosti z vysokoškolského studia bez deformací z praxe.
-
-
Zajímavé je, že za komunistů mohl studovat v cizině, čím to asi bude ?
-
-
pan Horáček byl veden ve svazku Stb jako agent s krycím jménem "Sázkař". Celý spis mám v kopii k dipozici a pokud nestáhne kandidaturu, zveřejním ho.
-
Multimilionář jde do politiky a chce kandidovat na prezidenta?! Došly dukáty? Nebo vám jde čistě o blaho země?! Něco tady smrdí! PROTO NEVOLIT!
-
ten jede, kdo si zaplatí, je mu mazáno a stane se hlavou pomazanou...
Kdyby ty miliony šly na charitu nebo pomoc chudákům, co se prosázeli k exekucím... pod most, k sebevraždám... A co jejich děti, mají si kde hrát??
Nejspíš bude také smazáno. -
Kdo to tady maže a proč?
-
nepovažovat se za favorita, jít k s kůží na trh a v závěru využít momentu překvapení... Podpisy by měly být úředně ověřené s doložkou nepřenosnosti...
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč... Aby se "signatáři" nakonec nedivili, nevymlouvali desítky let... zapírali... dušovali... komedianti -
Ševče, drž se kopyta, říkávala moje moudrá babička. Sázkař prezidentem, to nemůže dobře dopadnout. Tahle sázka tentokrát nejspíš nevyjde!
-
Pane Horáčku,nevím co si o sobě vůbec myslíte. Ale slušní lidé bývalého veksláka prostě volit nebudou. Nemáte šanci.
-
jestli je vážně je autorem textů, měl by se držet kopyta, dle slovního projevu ale pochybuji. Prezident je ohleduplný, že s ním nejde do debaty, během pěti minut by si zadrhávající levanduli namazal na chleba. Abs univerzity třetího věku, 20.000 nepřečtených knih, bony bony, valcha, skořápky chce účtovat....