-
Starí páprdovia plodia deti a možno aj veria tomu, že sú s nimi tie baby z lásky. Ale my ostatní neveríme a vieme presne, prečo si ich berú. Keď dedkovia otrčia kopytá, oni budú v najlepšom veku a konečne si užijú života. (07. 05. 2012 01:07)
reagovatnahlásit
ochman: a motiv chlapa ? Nejen snaha dokázat že mu ještě stojí ale i ujíždějící vlak ! Zdravě sebevědomý chlap se v 50 ani v 60 letech nezblázní,protože nepotřebuje svému okolí ani sám sobě dokazovat že na to ještě má zakládat drhou či třetí rodinu ! -
Hledám kontakt
Velmi ráda bych sehnala jakýkoli kontakt na mnou velice váženou osobu... Michala Horáčka... je to pro mě mistr slova a velmi se mi jeho texty líbí... Píšu sama poezii a velmi by mě potěšilo, kdyby si něco mého mohl přečíst a jakýmkoli způsobem ohodnotit...Knihu Kudykam mám s věnováním pana Horáčka z loňského festivalu z Karlových Varů.....děkuji všem, co se ozvou...Mgr. Lucie Nyklasová, Karlovy Vary -
kontakt na M.Horáčka
Kdo ví kontakt na p. Horáčka, pošlete mi ho prosím. Mám pro něj info k připravovanému webu clickmusic. Děkuji
petrzajac@email.cz -
dotaz na skupinu Roxett
Prosím Vás odpovězte mi prosím na dotaz: byla Marie Fredrikssonová asi v roce 1983 členkou skupiny "Pusikat" ? Děkuji všem kteří mi odpoví -
Re: řezbářství
..a proč by to dělal? *7* .. *15* -
řezbářství
Prosím podívejte se na naše webovky,
www.rezbarstvi-obchod.cz
dík *3* -
Musím to říct !
Byl jsem dnes na představení OHROŽENÝ DRUH ! Nejenže to nemělo chybu , ale navíc to byl neskutečný zážitek !!! Pokud by se u nás uvažovalo o monarchii , budu Vás volit jako KRÁLE !